Silent Hill 2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Silent Hill 2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı
Silent Hill 2 adlı oyunun çıkış tarihi yakın zamanda gelen bilgilere göre sızdırıldı.

Silent Hill 2'nin çıkış tarihi muhtemelen sızdırılmış durumdadır. Keskin gözlü bir ResetEra kullanıcısı tarafından tespit edilen bir mağaza ilanında Silent Hill 2, 29 Eylül 2023'te piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Tarih, Avustralyalı perakendeci Gorilla Gaming'den geliyor.

silent-hill-2-cikis-tarihi-sizdirildi-1.jpg

Silent Hill 2 sızıntılara göre 29 Eylül 2023'te geliyor

Unreal Engine 5 kullanılarak oluşturulan Silent Hill 2, ilk olarak 2001'de piyasaya sürülen aynı adlı oyunun yeniden yapımıdır. "Silent Hill 2'nin PlayStation 2 için piyasaya sürülmesinden bu yana yirmi bir yıl geçti ve teknolojideki büyük sıçrama, Team Silent'in oyunlarının 2001'de geri dönmesini nasıl isteyeceğine - en azından bazı açılardan - daha da yakın olmamızı sağlıyor. Sony, oyun Ekim ayında tekrar duyurulduğunda söyledi. "Son teknoloji hareket yakalama oturumları sayesinde, serinin tarihindeki en iyi yüz ifadelerini sunabiliyor ve daha bir karakter tek bir kelime bile konuşmadan çok çeşitli duyguları gösterebiliyoruz."

Oyun piyasaya çıktığında PlayStation 5 ve PC için mevcut olacak. Insider Gaming, sızdırılan tarih hakkında iletişime geçti ve bir yanıt alınması durumunda bir güncelleme yayınlıyor.

İlgili Haberler