Sifu, Arenas DLC'sisi ve Steam çıkışı açıkladı

Sifu, Arenas DLC'sisi ve Steam çıkışı açıkladı
Sifuiçin Arenas genişletmesi ve Steam çıkış tarihi için tarih geldi. Bu noktada oyun 28 Mart itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Ücretsiz güncelleme geçen Nisan yol haritasından beri ortadaydı. Geliştirici Sloclap,...
Sifu

için Arenas genişletmesi ve Steam çıkış tarihi için tarih geldi. Bu noktada oyun 28 Mart itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Ücretsiz güncelleme geçen Nisan yol haritasından beri ortadaydı. Geliştirici Sloclap, genişleme paketindeki yeni modları ayrıntılarıyla anlatan bir fragman yayınladı. Fragmanda görüldüğü üzere tekme atma macera oyununda heyecan verici şeyler yer alıyor.

sifu-arenas-dlcsisi-ve-steam-cikisi-acikladi

Sifu, Steam bünyesine 28 Mart'ta geliyor

Oyunun Arenas güncellemesinde pek çok yenilik yer alıyor. Ayın sonunda 5 yeni oyun modu, savaşılacak 9 yeni arena ve kıyafetler geliyor. Buna ek olarak, 45 mücadele oyun içerisine dahil oluyor. Bunların tümü yeni fragmanda oyuncuların karşısına çıkıyor. Yeni modlar arasında dalga tabanlı Survive modu yer alıyor. Buna ek olarak zamana karşı yarış Time Attack modu, puan çarpanları ile tamamlanan Performans modu da var. Fragman ayrıca Sifu'nun yağmurla ıslanmış bir cadde gibi arenalarını da sergiliyor.

sifu-arenas-dlcsisi-ve-steam-cikisi-acikladi

Sloclap, Sifu'nun gümüş perde ilhamlarından uzunca bahsetti. Sifu'nun sarı renkli apartmanlarda koşması The Raid'e benziyordu. Son yağmurlu dövüş de Grandmaster'a bir gönderme gibiydi. Güvenilir bir Reddit kullanıcısı, Uma Thurman'ın Kill Bill'den ikonik sarı eşofmanını gördü. Sifu, bir yıl önce Epic Games'e özel olarak piyasaya çıktı. O zamandan beri oyun güncellemeler alıyor. Bu sırada daha fazla zorluk seçeneği ve bir tekrar düzenleyici aldı. Şimdi 28 Mart'ta önemli Arenas güncellemesiyle birlikte Steam'e geliyor.

Sizler Sifu'nun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!