Sıfır araç almak isteyenler kaçırmasın! Renault aylık 5.500 TL taksitle 2023 model Clio satacak

Sıfır araç almak isteyenler kaçırmasın! Renault aylık 5.500 TL taksitle 2023 model Clio satacak
Sıfır araç almak isteyenlere birçok araç markası yeni modellerini sunmaya başladı. Bu araçlar içerisinde Renault Clio da uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcılarına sunulmaktadır.

Renault aylık 5.500 TL taksitle 2023 model Clio satacak! Sıfır araç almak isteyenler kaçırmasın- Sıfır araç almak isteyenlere birçok araç markası yeni modellerini sunmaya başladı. Bu araçlar içerisinde Renault Clio da uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcılarına sunulmaktadır. Sıfır araç satışları için araç kampanyaları devam ederken bu konuda markalar araçlarının fiyatlarını da duyurmaya başladı. Renault aylık 5500 TL taksitle 2023 model Clio satacağını duyurdu. Bu aracı satın almak isteyenler kampanya seçeneklerini inceleyerek araçlarını alabilmektedir. Renault ayrıca taksitle ödeme imkanı sağlayan taşıt kredisi desteğini de sağlayacağı konusunda bir açıklamada bulundu. Taksitle sıfır araç almak isteyenlere 0.99 faiz oranı ile yeni destek kredisi verileceği belirtilirken bu sayede birçok kişinin sıfır araç alması da sağlanmış olacak.

Renault Clio İçin Yeni Fiyatlar Açıklandı

Dünyaca ünlü otomobil devleri arasında yer alan Renault 2023 yılına girdiğimiz bu günlerde 2022 model araçlarını satışa sunmaya devam ediyor. Markanın sunduğu modeller arasında Clio modelinde en çok tercih edilen modeller arasında yer aldı. Clio modelinin sıfır araç fiyatları açıklandı.

Renault Clio Almak İçin Detaylar

Açıklanan kampanyada, 50.000 TL kredi verileceği ve bu kredinin 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 5500 TL olarak geri ödeneceği de ifade ediliyor. Duyurulan bu kampanya detayları ile ilgili olarak Renault Finans’tan kredi kullanılması ile ilgili detaylar da ifade edilmektedir. Verilecek olan kredinin tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olduğu da ifade edilmektedir. Araç için peşinat ödemesi yapılmakla birlikte finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlı olarak yapılmaktadır. Bu kampanyalar birleştirilemez ve verilecek olan kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil olmayacaktır. Faiz oranı ve maliyet oranlarının kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değiştiği de ifade edilmektedir.