Shape of the World 2018 Başında Çıkacak

Shape of the World 2018 Başında Çıkacak
Hollow Tree Games'in başarılı Kickstarter projesi Shape of the World 2018'in ilk aylarında PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. 2015 yılında kitle fonunu tamamlayan oyun; bizi bir yabancı rolünde bilmediğimiz, varlığımıza...

Hollow Tree Games'in başarılı Kickstarter projesi Shape of the World 2018'in ilk aylarında PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. 2015 yılında kitle fonunu tamamlayan oyun; bizi bir yabancı rolünde bilmediğimiz, varlığımıza tepki gösteren bir dünyaya götürüyor.

Shape of the World, sizlere bir yabancı olarak deneyimleyebileceğiniz, etkileşim içinde olacağınız bir dünya sunacak. Psikedelik renklerle canlı bir ekosisteme, ışıklı monolitlere, çağlayan şelalelere ve zayıf yaratıklara doğru sıradışı bir yolculuk.

Oyunda herhangi bir zaman sınırlaması olmadan sizi özgür bırakan bir bölge olacak ve kendinizi dağların zirvesinde kaybolmuş, balinalarla uçarken, yeni ve hızla her zamankinden daha yabancı yerlerde bulacaksınız.

Keşfetmekten daha fazlası

  • Organik ve gizemli bir ekosistem deneyimi: Gizemli hayvanlarla, ömrü kısa olan bitkilerle ve ilginç monolitlerle oynayabileceksiniz.
  • Çoğu bağımsız (indie) oyunda olduğu gibi oyunla bütünleşen, bu gizemli yolculuk ve çevreyle oyun deneyimini daha ileri taşıyan soundtrackler.
  • Ormanlar sadece siz etrafında olduğunuzda oluşmaya başlıyor. Her geçişte yeni bir şekilde yetişen bu ormanlarla kaybolmaktan başka çare yok.
  • Birinci şahıs keşif: Sadece yürümekten daha fazlası. Canlı ve yabancı bir dünyada kayın, uçun, dalın.

Oyun için şu anda resmileşmiş bir çıkış tarihi yok. Ancak açıklandığında burdan tüm yeni çıkan ve çıkması planlanan oyunlarla birlikte takip edebilirsiniz.