SGK Destekli Ödeme Var! Sigortalı Olarak Çalışanlar, 90 Gündür Tam Sigortası Varsa 100.000 TL Alacak!

SGK Destekli Ödeme Var! Sigortalı Olarak Çalışanlar, 90 Gündür Tam Sigortası Varsa 100.000 TL Alacak!
SGK Destekli Ödeme Var! Sigortalı Olarak Çalışanlar, 90 Gündür Tam Sigortası Varsa 100.000 TL Alacak!

SGK destekli olarak yapılan yeni ödemelerde, yüksek limitler dikkat çekiyor. Eğer bir iş yerinde yeni işe başladıysanız ve 3 aydır sigortanız yatıyorsa, kamu bankası olan Ziraat Bankası tarafından sizlere SGK destekli olarak 100 bin TL ödeme verileceği açıkladı. Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, başvuru yapacak olan kişilere bu kredileri hemen hesaplara atacağını açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması halinde sizlerde SGK destekli olarak bu ödemeleri yapabileceksiniz ve bu ödemeleri yapacak olan kişilere hemen işlem yapabileceksiniz. Uygun faizlerle ödeme alacağınız yeni kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olarak kredi hizmeti verilmektedir.

ZİRAAT BANKASI 100.000 TL KREDİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası olarak başlatılan ve bu kredi kampanyası ile birlikte uygun faizlerle işlem yapacağınız yeni nakit kampanyası, sizlere hızlı ve anında sonuç veriyor. Nakit kredi alacak kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verirken, 100 bin TL kredi 24 ay vadeli olarak ödeniyor. Ziraat bankası yapacağınız bu kredi başvurusunda başvuru şartlarına göre kredi imkanı sağlamaktadır. Acil ihtiyacınızın olması halinde kredi başvurusu yapacak olan kişiler Ziraat Bankası 100 bin TL kredi kampanyasına katılabilir ve başvuru yaparak yüksek limitli 100 bin TL kredi alabilir.

100.000 TL KREDİ BAŞVURUSU

SGK destekli olarak verilen bu kredilerde, haber başlığında da belirttiğimiz gibi en az 3 aylık sigortanızın olması gerekiyor. Başvuru yapmak için en yakın banka şubesine gidebilir, kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlemlerinizi yapabilirsiniz. SGK destekli olarak verilecek kredilerde, çalıştığınız iş yerinde 90 günlük sigortanızın olup olmadığı sizlere araştırılacak ve şube yetkisinde ne kadar kredi onayı aldığınızı göreceksiniz. 100.000 TL'ye kadar kredi alacak kişilerin banka kredi puanı da önemli olmaktadır. 1500 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa bankadan hemen şube yetkisinde onay alabilirsiniz. Ancak kredi notu düşük olan kişiler, kredi alabilmeleri için kefil ile işlem yapması gerekiyor. Ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi başvurusu için kredi notu sıfır olması durumunda da başvuru yapabileceklerdir. Kredi notu sıfır olanların son iş yerinde 90 değil 180 gündür sigortası olması gerekiyor.