Sex Education 4. Sezon Fragmanı Dizinin Resmen Sona Erdiğini Doğruladı

Sex Education 4. Sezon Fragmanı Dizinin Resmen Sona Erdiğini Doğruladı
Moordale sakinleri 21 Eylül'de vedalaşıyor.

Yoğun bir şekilde spekülasyon yapıldığı gibi, Otis Milburn (Asa Butterfield) ve Moordale sakinleri, Netflix'in sevilen draması Sex Education'ın yaklaşan dördüncü sezonuyla vedalaşıyor. Ancak bu, son bir kez başlarını çeviremeyecekleri anlamına gelmez. Flama, dizinin sonunun resmi duyurusunun yanı sıra, bu oturum sona ermeden önce yaşanacak bolca kahkaha ve tonlarca neşe olduğunu vaat eden yeni bir fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yaptı. Otis ve Eric'in (Ncuti Gatwa) Cavendish Sixth Form College'da fethedecekleri yeni bir sınırları var ve müthiş bir giriş yapmayı planlıyorlar.

sex-education-4-sezon-fragmani-dizinin-resmen-sona-erdigini-dogruladi-1.jpg

Sex Education hayranlarına üzücü haber geldi

Fragman, Otis'in sadece okul kapandıktan sonra transfer olan Moordale Ortaokulu tanıdıkları değil, aynı zamanda onlara kıyasla başka bir ilerici olan Cavendish'in öğrenci topluluğu da dahil olmak üzere akranlarının önünde sahne aldığını görüyor. Üniversitedeki seks terapisi kliniğini yeniden açmayı ve uygulamalarını herkese tanıtmayı umarak, nasıl seks hakkında düşünmeden duramadığı hakkında bir konuşma yapar. O konuşurken, arka plandaki sahneler, yeni ayak basma alanlarının ne kadar ilerici ve açık olduğunu gösteriyor ve bol bol neşe için hazırlanıyor. Ancak, annesinin ona seks hakkında bildiği her şeyi öğrettiğini iddia ettiğinde odadaki tüm hava emilir ve Eric ona aslında bir seks terapisti olduğunu söylemesini hatırlatır.

sex-education-4-sezon-fragmani-dizinin-resmen-sona-erdigini-dogruladi-2.jpg

Butterfield daha önce bunun, yeni konumlar ve aynı sevilen oyuncu kadrosunun görev yapacağı yeni bir yapı ile dizi için bir "evrim" olacağını ima etmişti. Fragman, Otis ve Eric için işlerin nasıl değiştiğini açıkça gösteriyor, ancak hemen hemen herkesin Cavendish'te bir şeyleri oluyor. Özete göre, Viv (Chinenye Ezeudu) rekabetin olmadığı yeni ortama uyum sağlamakta zorlanıyor, Jackson (Kedar Williams-Sterling) hala Cal'ı (Dua Saleh) aşıyor, Aimee (Aimee Lou Wood) Sanat A-Seviyesini alıyor. ve Adam (Connor Swindells) normal eğitimin kendisi için doğru olup olmadığını düşünür. Otis onun peşinden koşarken ve yeni gerçekliğiyle yüzleşirken, Maeve (Emma Mackey) ABD'de Wallace Üniversitesi'nde üniversite hayallerini yaşıyor.