SEGA ve Interior Night yeni oyun projesi için ortaklık kurdu

SEGA ve Interior Night yeni oyun projesi için ortaklık kurdu
SEGA Europe ve yakın zamanda kurulan stüdyo Interior Night, iki şirketin yeni ve hikaye odaklı bir oyun yayınlama ve geliştirme konusunda işbirliği yapacakları yayın ortaklığı anlaşmasını imzaladıklarını açıkladılar.Ekim...

SEGA Europe ve yakın zamanda kurulan stüdyo Interior Night, iki şirketin yeni ve hikaye odaklı bir oyun yayınlama ve geliştirme konusunda işbirliği yapacakları yayın ortaklığı anlaşmasını imzaladıklarını açıkladılar.

Ekim 2017'de kurulan Interior Night, yetişkin TV izleyici kitlelerine yönelik hikaye oyunları geliştirmeye çalışıyor. Ekip kuruluşundan bu yana sosyal ve hikaye odaklı oyun geliştirmek için endüstrinin en iyi insanlarını bulmaya çalışarak işe alım yapıyor. Şu anda stüdyo Quantic Dreams, Sony ve Slightly Mad Studios'tan çalışanlara sahip.

Açıklamalara göre hikaye tabanlı oyun hedefleri var

SEGA Europe başkan vekili John Clark anlaşmayla ilgili "Interior Night ile bu anlaşmayı imzalamak, yeni seriler ve deneyimler başlatma arzumuzu keşfederken, yetenekli stüdyolarla çalışmak ya da yeni bir yolculuğa çıkmak açısından atılan bir diğer önemli adım." dedi. "Interior Night ile çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yetenekleri ve hayal güçleri gerçekten güçlü bir hikaye anlatımlı oyun deneyimi haline dönüşüyor."

Interior Night'ın CEO'su Caroline Marchal, "SEGA ile ilk hikaye anlatımlı oyunumuzda çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız. SEGA, risk almak, yenilikler yapmak ve stüdyolarla işbirliği içinde çalışmak için güçlü bir istek gösterdi. Yardım ve desteği sayesinde, Interior Night'ın oyunculara ve daha geniş bir kitleye mükemmel bir anlatı deneyimi sunabileceğinden eminim." diyerek anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SEGA, Interior Night'la yaptığı yayın ortaklığı ile, sadece endüstrideki en iyi stüdyolarla çalışma misyonunu güçlendirecek.