Sahte PlayStation Meeting duyuruları ortaya çıkmaya başladı

Sahte PlayStation Meeting duyuruları ortaya çıkmaya başladı
PlayStation 5'e doğru ilerledikçe herkesi bir heyecan sardı. Özellikle, gelecek nesil konsola dair gelecek yeni bilgiler merakla bekleniyor. PS5 hakkında henüz resmi bir açıklama yok, ancak süreci fırsata dönüştürmek isteyen kötü...

PlayStation 5'e doğru ilerledikçe herkesi bir heyecan sardı. Özellikle, gelecek nesil konsola dair gelecek yeni bilgiler merakla bekleniyor. PS5 hakkında henüz resmi bir açıklama yok, ancak süreci fırsata dönüştürmek isteyen kötü aktörler harekete geçmeye başladı. Bugün ortaya çıkan e-postalar sahte bir PlayStation Meeting etkinliğine işaret ediyordu.

Sony Interactive Entertainment adresine benzeyen sahte bir e-posta, 20 Şubat 2019 tarihli özel PlayStation Meeting duyurusuyla sektörde yayılmaya başladı. Sosyal medyada da görünmeye başlayan duyurunun e-posta adresi resmi değil ve aldatmaca olarak ortaya atıldı.

Sahte PlayStation Meeting duyurusu

Açıkçası hepimiz PlayStation 5 veya Sony'den gelecek haberler için heyecanlıyız, ancak böyle zamanlarda benzer mail adresleriyle kullanıcıların zaafından yararlanmak isteyen sahte duyuru ve maillere karşı dikkatli olmanızı öneririz.

PlayStation Meeting ya da her ne olursa olsun, büyük bir duyuru için vakit geldiğinde nerede bulacağınızı iyi biliyorsunuz. Bizi takip etmeye devam edin!