Rockstar Games Efsaneleri PS4'e gelecek!

Rockstar Games Efsaneleri PS4'e gelecek!
ESRB websitesindeki başlıklara bakılırsa, eski Rockstar Games efsaneleri PS4 platformuna gelmeye hazırlanıyor. Bu oyunlar: Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Max Payne 2: The Fall of Max Payne...

ESRB websitesindeki başlıklara bakılırsa, eski Rockstar Games efsaneleri PS4 platformuna gelmeye hazırlanıyor. Bu oyunlar: Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Max Payne 2: The Fall of Max Payne ve Midnight Club 3: Dub Edition.

Liste bir süre sonra yayından kaldırıldı ancak GamesRadar, o anın ekran görüntüsünü alabilmiş:

rockstar games efsaneleri

Liberty City Stories ve Vice City Stories ilk olarak PlayStation Portable'da çıkmış, ardından PS2'ye geçiş yapmışlardı. GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas halihazırda PS4 platformunda mevcut. Belki de Grand Theft Auto'nun PS2 dönemini, en yeni platformda tekrar oynayabileceğiz.

Rockstar Games daha önce; Grand Theft Auto: San AndreasMax PayneBully (Canis Canem Edit) ve daha bir çok oyunu yeni platforma taşımıştı. Bu girişimler başarılı olmuş olacak ki, Rockstar Games daha fazlasını getirmeye kararlı. Güncellenmiş bu oyunlar; ekran görüntüleri, video kaydı gibi PS4 özelliklerini içeriyor ve oyuncuların tamamlaması için farklı görevlerle dolu eksiksiz ödül listelerine sahipler.