Rockstar Games birden fazla oyun üzerinde çalışıyor

Rockstar Games birden fazla oyun üzerinde çalışıyor
Rockstar Games yıllardır video oyunu endüstrisinde etkili bir güç. Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi serilerle stüdyonun yükselişini sürdüreceği kesin. Gelen yeni bir bilgi şirketin henüz duyurulmamış oyunlar üzerinde...

Rockstar Games yıllardır video oyunu endüstrisinde etkili bir güç. Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi serilerle stüdyonun yükselişini sürdüreceği kesin. Gelen yeni bir bilgi şirketin henüz duyurulmamış oyunlar üzerinde çalıştığını öne sürüyor. Şimdiden tahminlere başlayabiliriz.

Rockstar geliştiricileri son açıklamalarında; Red Dead Redemption 2 hikaye DLC'si üzerinde çalışmadıklarını belirtmişlerdi. Stüdyo daha çok Red Dead Online'ı geliştirme ve genişletmeye odaklanıyor. Son dönemde revaçta olan GTA 6 söylentileri, yeni nesil konsollar öncesi devam oyunu için çalışmaların başladığına işaret ediyor. Ancak eski bir Rockstar çalışanına göre şu anda stüdyonun elinde birden fazla proje var.

StayAbode Instagram hesabı kısa süre önce eski Rockstar geliştiricisi Angith Jayarajan'ın kendi sanat yaşamıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Jayarajan, Rockstar Hindistan'da çalıştığı süre boyunca birden fazla oyun üzerinde çalıştığını belirtti: "Animasyonda iki kısa film çekip deneyim kazandıktan sonra sonra Rockstar Games'te çalıştım. Red Dead Redemption 2 ve henüz ismini veremeyeceğim birkaç oyun üzerinde çalıştım."

Bu açıklama büyük ve bir o kadar belirsiz bir ipucu. Şirketin daha önce PlayStation 3'e özel Agent üzerinde çalıştığı biliniyordu ve aradan geçen yıllar boyunca gelmedi. Eğer bahsi geçen oyunlardan biriyse ilginç olur. Yine de Rockstar Games'in aynı anda birden fazla projeyi gerçekleştirebilecek kadar geniş bir stüdyo ekibi var. Belli mi olur?

Diğer yandan GTA 6 söylentilerinin yanı sıra Bully 2 de sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır beklenen devam oyunu için geliştiricinin yeni nesil konsolları hedeflediği iddia ediliyor. Belki de yeni nesilin sürprizlerinden biri olabilir. PlayStation 5 ile birlikte Bully'nin dönüşü coşkuyla karşılanırdı. Geri plandaki diğer olasılıklar arasında Max Payne 4 ve L.A. Noire'ın devam oyunu var. Son ihtimal de yayıncının tamamen yeni bir markaya yönelmiş olabilmesi.

Rockstar'ın gelecek projesi hakkında fikirlerinizi ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.