Rocket League'in Frosty Fest etkinliği başlıyor!

Rocket League'in Frosty Fest etkinliği başlıyor!
Psyonix, Rocket League'in kış etkinliği Frosty Fest'in 11 Aralık Pazartesi günü (bugün) başlayacağını açıkladı. Etkinlik Türkiye saatleriyle 12 Aralık Salı, saat 04.00'da başlayacak. Etkinlik öğeleri ve kasalar...

Psyonix, Rocket League'in kış etkinliği Frosty Fest'in 11 Aralık Pazartesi günü (bugün) başlayacağını açıkladı. Etkinlik Türkiye saatleriyle 12 Aralık Salı, saat 04.00'da başlayacak. Etkinlik öğeleri ve kasalar satın almak için kullanabileceğiniz Snowflakes (Kar Taneleri) sizleri bekliyor olacak.

Beklenildiği gibi Etkinlik tarzı Haunted Hallows ile aynı ve tamamlanan Çevrimiçi Maç'larla kazanacağınız Candy Corn'ı, 'Snowflakes' satın alma birimi ile değiştirecek. Etkinlik öğelerini, Decryptors'ı veya yepyeni 'Frosty Fest' Etkinlik Kasasını satın almak için Snowflakes'ı kullanabileceksiniz.

Etkinlik Kasalarını, bazı Online Maç'lardan sonra düşürebilir veya kazanacağınız 'Snowflakes' ile satın alabilirsiniz. Daha hızlı bir yaklaşım arıyorsanız, Kasa'yı doğrudan Anahtar veya Premium DLC Savaş Otomobilleri gibi, Rocket League istemcisi aracılığıyla satın alabileceksiniz.

Rocket League Frosty Fest Etkinliği zaman aralığı:
  • Başlangıç: 12 Aralık Salı, saat 04.00(TSİ)
  • Bitiş: 2 Ocak Salı, saat 21.00(TSİ)

Kaynak: Rocket League