Rocket League Sezon 5 Ödülleri ve Sezon 6 Yenilikleri!

Rocket League Sezon 5 Ödülleri ve Sezon 6 Yenilikleri!
Psyonix, Rocket League Sezon 5 ödülleri ve Sezon 6 yeniliklerini açıkladı. Sezon 5 ödülleri önümüzdeki birkaç hafta içinde Rocket League'in Sonbahar Güncellemesi ile birlikte verilmeye başlanacak.Psyonix, Sezon 5 için bu...

Psyonix, Rocket League Sezon 5 ödülleri ve Sezon 6 yeniliklerini açıkladı. Sezon 5 ödülleri önümüzdeki birkaç hafta içinde Rocket League'in Sonbahar Güncellemesi ile birlikte verilmeye başlanacak.

Psyonix, Sezon 5 için bu seferki ödüllerin Player Banner (oyuncu afişleri) adı verilen yeni bir özelleştirme eşyası biçiminde geleceğini duyurdu. Aşağıdaki resimde görülen afişler, Rocket League ana menüsünde ve hatta gol tekrarlarını da içeren birçok farklı yerde görülecek. Oyuncular sıralamalarının altındaki afişlere de sahip olacaklar.

Rocket League Sezon 5 ödülleri

Rocket League Sezon 5 Ödülleri:

  • Bronz I ve üstü - Sezon 5 Bronz Oyuncu Afişi
  • Gümüş I ve üstü - Sezon 5 Gümüş Oyuncu Afişi + alt Afişler
  • Altın I ve üstü - Sezon 5 Altın Oyuncu Şeridi + alt Afişler
  • Platin I ve üstü - Sezon 5 Platin Oyuncu Şeridi + alt Afişler
  • Elmas I ve üstü - Sezon 5 Elmas Oyuncu Şeridi + alt Afişler
  • Şampiyon - Sezon 5 Şampiyon Oyuncu Şeridi + alt Afişler
  • Büyük Şampiyon - Sezon 5 Büyük Şampiyon Oyun İçi Başlığı + Büyük Şampiyon Oyuncu Afişi + Alt Afişler

Ayrıca Psyonix, Rocket League oyuncularına Sezon 6 başlangıcı hakkında da bilgiler verdi:

Sonbahar güncellemesi; saydam kale direkleri, yeni arena Starbase ARC ve Wasteland'ın yeni Standart versiyonları gibi yeni özelliklere ek olarak, Rocket League 6. Rekabetçi Sezonunun başlangıcını da içeriyor!

Yeni sezonu başlatırken, daha önce herhangi bir Rekabetçi Listesine yerleştirilmiş tüm hesaplara hafif bir sıfırlama yapıyoruz. Bu, oyuncuların Rekabetçi Listede yer alabilmeleri için 10 yerleştirme maçını tamamlamaları gerektiği anlamına geliyor. Bu sıfırlama 2018 yılının başında gerçekleşecek ve yeni sezon için tüm oyuncu populasyonunun derecelendirilmesine yardımcı olacak.

Kaynak: Psyonix Rocket League