Rocket League'in yeni fiziksel versiyonu 2017 sonunda yayınlanacak

Rocket League'in yeni fiziksel versiyonu 2017 sonunda yayınlanacak
Warner Bros. Interactive Entertainment ve Psyonix, Rocket League'i dünya çapında yeni bir dağıtım anlaşması ile 2017 sonunda mağazalara getirmek için anlaştı. Oyun halihazırda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için...

Warner Bros. Interactive Entertainment ve Psyonix, Rocket League'i dünya çapında yeni bir dağıtım anlaşması ile 2017 sonunda mağazalara getirmek için anlaştı. Oyun halihazırda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için dijital olarak mevcut, ancak "güncellenmiş" kutulu bir sürüm de raflarda yerini alacak.

Warner Bros. Interactive Entertainment'in Amerika'daki Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kevin Kebodeaux; "Rocket League'in oyuncular arasında çok geniş bir kitlesi var. Oyunun ne denli büyük bir başarıya ulaştığı konusunda şüphemiz yok. Oyunu dünya çapındaki mağazalara getirmek için Psyonix ile çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız." şeklinde konuştu.

Daha önce de birlikte çalışmışlardı

Psyonix Yayıncılık Bölümü Başkan Yardımcısı Jeremy Dunham ise, "Warner Bros.'ın harika bir ortak olduğunu daha önce kanıtlandığını" belirtti. "İlk olarak 2016 yılının başında Rocket League için Batman v Süpermen DLC'sinde işbirliği yaptık ve video oyunları için ekibin bilgisi, profesyonelliği, erişim ve hevesinden etkilendik. Onlar, Rocket League'i perakendede bir başka seviyeye taşımamızda yardımcı olacak ideal ortaklar." açıklamasıyla anlaşmaya duyduğu güveni dile getirdi.

Fiyatlandırma ve çıkış tarihi hakkında doğrulanmış herhangi bir bilgi (genel yayın bilgilerinin ötesinde) yok, ancak Psyonix geleceğini vaat ediyor.