Rocket League çapraz platform parti desteği sunacak!

Rocket League çapraz platform parti desteği sunacak!
Rocket League'inresmi destek hesabındanatılan bir tweet'e göre, çapraz platform parti desteği 2018'de gelecek. Yani oyunu oynayan 40 milyon oyuncu, arkadaşlarını platformdan bağımsız olarak aynı takımda oynamaya davet...

Rocket League'in

resmi destek hesabından

atılan bir tweet'e göre, çapraz platform parti desteği 2018'de gelecek. Yani oyunu oynayan 40 milyon oyuncu, arkadaşlarını platformdan bağımsız olarak aynı takımda oynamaya davet edebilecek. Oyunda henüz tam karma bir platform partisi oluşturmak mümkün değil.

Platforma bağlı olarak, oyuncular diğer platformlardan oyuncularla sahada eşleşebiliyor, ancak parti veremiyor ve takas yapamıyorlar. Aynı takımda olmaları da garanti değil. Ayrıca PC oyuncuları, hem PlayStation 4 hem de Xbox One platformlarındaki diğer oyuncularla eşleşebilirken, iki konsol henüz birlikte eşleştirilemiyor.

Rocket League çapraz platform için tam desteği 2018'de başlatacak

Platformlar arasında arkadaşlarınızla parti kurma özelliği Psyonix tarafından daha önce dillendiriliyordu ancak bir zaman aralığı verilmemişti. Microsoft, Sony ve Psyonix, şu sıralar PS4/PC/Xbox One için tam özellikli çapraz platform eşleştirmeyi etkinleştirmek için görüşmelerde bulunuyor ve 2018'de getirmeyi planlıyor. Yakında Rocket League oyuncuları PC, konsol ve Switch gibi popüler platformlarda tam destekle çapraz platfom oyun keyfi yaşayabilecekler.