Riot Games, League of Legends spin-off'u The Mageseeker duyurusunu yaptı

Riot Games, League of Legends spin-off'u The Mageseeker duyurusunu yaptı
Riot Games, League of Legends spin-off'u olan The Mageseeker'ın duyurusunu yaptı. Bu sırada bir fragmanı bekleyenlerle buluşturdu.

The Mageseeker, Damacia krallığındaki intikam yolculuğuna kaçan büyücü Sylas'ı takip ediyor. Krallık, büyücülerin kanıyla barışı koruyor. Bu yüzden Sylas, haydut büyücülerden oluşan bir ordu kuruyor. Bir devrime öncülük ediyor. Riot Games oyunu, güç, kimlik ve adalet temalarını keşfeden aksiyon dolu bir fantezi olarak tanımladı. Moonlighter, basit dövüşüne rağmen vadettiğinden daha fazlasıydı.

riot-games-league-of-legends-spin-offu-the-mageseeker-oyununu-duyurdu

The Mageseeker dışında iki adet League of Legends spin-off'u bu yıl geliyor

Daha önce duyurulan diğer iki LOL spin-off'u tu yıl için lansman tarihi aldı. Zamanı büken platform oyunu Convergence bu yazın sonunda çıkıyor. Tek oyunculu macera Song of Nunu, bu sonbaharda geliyor. Oyunun arkasında, Tequila Works yer alıyor. Her iki oyun da PC ve konsollar için piyasaya çıkıyor. Riot, önümüzdeki aylarda daha fazla ayrıntı açıklayacaklarını söyledi.

[embed]

League of Legends hikayeleri, LOL'ün dünyasını ve karakterlerini detaylandırıyor. Bu noktada stüdyo, tek oyunculu yapımları dış takımlara yaptırmaya odaklanıyor. Bu oyunlar da bir yayıncılık girişimi olan Riot Forge'dan geliyor. Riot Forge, 2021'de piyasaya sürülen iki adet destekleyici oyunu genişletiyor. Bunun yanı sıra, ikinci sezonu yaklaşan Arcane de aynı etkiyi sağlıyor. Bu olayların stüdyo için büyük bir şeyi ifade ettiği görünüyor. Son işten çıkarmalar, fidye edilen kodlar ve iflas eden kripto anlaşması kötü etki bırakmıştı. Şimdi baharda The Mageseeker ile bu yıl üç yardımcı LoL hikayesi başlıyor.

Sizler League of Legends hikayesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu konudaki fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.