Respawn, Sonraki Star Wars Jedi Oyununu Geliştirmeye Başlıyor

Respawn, Sonraki Star Wars Jedi Oyununu Geliştirmeye Başlıyor
Respawn bir sonraki Star Wars Jedi oyununun geliştirme sürecine başlıyor.

Yeni bir iş listesi, Respawn Entertainment'ın üçüncü bir Star Wars Jedi oyunu üzerinde geliştirmeye başladığını gösteriyor. İş listesi, iş tanımını r/GamingLeaksAndRumours alt dizinine gönderen Reddit kullanıcısı u/Hard2DaC0re tarafından fark edildi. İş listesi, Baş Oyun Yazarı içindir ve bir sonraki oyundaki geliştirmenin halihazırda devam ettiğini ortaya koymaktadır.

respawn-sonraki-star-wars-jedi-oyununu-gelistirmeye-basliyor-1.jpg

Respawn, sıradaki Star Wars Jedi oyunu geliştirmelerine hazırlanıyor

İş tanımı şöyle: “Felsefemizi benimseyecek ve zor kazanılmış uzmanlıklarını paylaşarak oyuncularımız için eğlenceli, üçüncü şahıs bir aksiyonda inanılmaz bir Star Wars™ deneyimi yaratmamıza yardımcı olacak çok yetenekli bir Baş Oyun Yazarı arıyoruz. Etkileşimli anlatılar yoluyla hikaye anlatma konusunda tutkulu olan hevesli bir oyuncuyu hayal ediyoruz. Baş Yazarın yönetimi altında, Oyun Baş Yazarı diyalogları, sahneleri, hikaye anlatımlarını ve oyun için destekleyici metinleri yazmaktan sorumlu olacak."

respawn-sonraki-star-wars-jedi-oyununu-gelistirmeye-basliyor-2.jpg

Respawn Entertainment'tan Star Wars Jedi: Survivor, yönetmeninin oyunu daha fazla geciktirmeyi reddetmesi nedeniyle zorlu bir başlangıç yaptı. Lansmandaki sorunlara rağmen Star Wars Jedi: Survivor, Steam'deki en büyük ikinci Star Wars lansmanı olmaya devam ediyor. Respawn, PC performansı ve hatalar hakkında yayınlandıktan kısa bir süre sonra bir açıklama yaptı. Şirket, lansman günü yaptığı açıklamada, "Bilgisayar performansı için tek ve kapsamlı bir çözüm bulunmamakla birlikte, ekip, çeşitli yapılandırmalarda performansı artıracağına inandığımız düzeltmeler üzerinde çalışıyor" dedi. Stüdyo, "Bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız, ancak her yama, yeni sorunlara yol açmamamızı sağlamak için önemli testler gerektiriyor" dedi.

respawn-sonraki-star-wars-jedi-oyununu-gelistirmeye-basliyor-3.jpg

Oyun şu anda aylar önce olmasına rağmen, bazı oyuncular oyunun performansından hala memnun değil, bu da bazılarının Respawn'ın hamlesini sorgulamasına yol açtı. Tabii ki, oyun stüdyoları aynı anda birden fazla proje üzerinde çalışıyor ve muhtemelen bir sonraki Star Wars Jedi oyununu birkaç yıl duymayacağız.