Resident Evil: Death Island filmi duyuruldu

Resident Evil: Death Island filmi duyuruldu
Resident Evil: Death Island animasyon filmi yayınlanan bir teaser ile duyuruldu.

Resident Evil: Death Island için bir teaser Salı günü internete düştü. Yeni CG animasyon filmi 2023 Yaz döneminde vizyona giriyor. Film, 2017'deki Resident Evil: Vendetta filminin bir devamı niteliğini taşıyor. Capcom'un hayatta kalma korku serisinin animasyon bağlantılarında genel olarak dördüncü film olarak hizmet veriyor.

resident-evil-death-island-filmi-duyuruldu

Resident Evil: Death Island, 2023 Yaz döneminde geliyor

CG animasyon filmleri, 2008 yılında Resident Evil: Degeneration ile başlamıştı. Filmler, orijinal Resident Evil oyunlarının evreninde yeni hikayeler anlattı. Şimdiye kadar her bir film, oyunlardan ve filmlerde yeni olan oyuncu kadrosuyla destek sağladı. Ana karakter Leon S. Kennedy'e odaklanan Degeneration adlı filmi, 2012'de Resident Evil: Damnation ve 2017 yapımı Resident Evil: Vendetta izledi.

Şimdi altı yıl sonra Resident Evil: Death Island, Vendetta'nın kaldığı yerden devam ediyor. Fragman, orijinal olarak IGN tarafından yayınlandı. Fragman, Leon'un şimdi Resident Evil 4'ün yakında çıkacak yeniden yapımındaki kostümüne önemli ölçüde benzeyen bir sporla geri döneceğini gösterdi. Filmde, Chris Redfield'ın da görülebileceği söylendi. Fragman ayrıca Rebecca Chambers'ın Vendetta'da oynadığı önceki rolünden sonra geri dönüyor. Hayranlar için en heyecan verici kısım ise, neredeyse kesin olarak bilinen teaserın en sonunda Jill Valentine'in sürpriz bir şekilde ortaya çıkması oldu.

[embed]

Jill'in ve diğerlerinin bu filmde oynayacakları rol henüz kesin olarak belli olmadı. IGN'in Death Island açıklaması, San Francisco'da Alcatraz Adası'ndan kaynaklanan bir zombi salgınını içeren hikaye oluşturuyor.

Death Island'ı daha önce senaryolarına katkıda bulunduğu 2021'in CG animasyonlu web dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ın yönetmeni Eiichiro Hasumi yönetiyor. Hasumi buna ek olarak, canlı aksiyon Assassination Classroom filmlerini yönetmesiyle de tanınıyor. Death Island'ın senaryosu, daha önce bahsedilen Resident Evil: Vendetta'yı yazan ve aynı zamanda Psycho-Pass animesinin senaryoları ile tanınan Makoto Fukami tarafından yazılıyor.

resident-evil-death-island-filmi-duyuruldu

Resident Evil CG projeleri, izleyici çekme aşamasında inişler ve çıkışlar gördü. Death Island'ın nasıl sonuçlanacağı, bu yaz vizyona girdiğinde belli oluyor. Her iki durumda da, Leon ve şirketinin dönüşü en azından Resident Evil 4 yeniden yapımına uygun bir eşlikçi olacaktır.

Sizler Resident Evil: Death Island animasyon filminden neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.