Remnant 2, yeni oynanış fragmanı aldı

Remnant 2, yeni oynanış fragmanı aldı
Remnant: From the Ashes, üçüncü şahıs aksiyon oyunuydu. Oyuncuların çoğu ilk oyunu keyif alarak oynadı. Şimdi iseRemnant 2geliyor. Bu nedenle oyuncularda bir beklenti oluşmaya başladı. Dün, IGN oyunun Gunslinger sınıfına odaklanan...

Remnant: From the Ashes, üçüncü şahıs aksiyon oyunuydu. Oyuncuların çoğu ilk oyunu keyif alarak oynadı. Şimdi ise

Remnant 2

geliyor. Bu nedenle oyuncularda bir beklenti oluşmaya başladı. Dün, IGN oyunun Gunslinger sınıfına odaklanan bir oynanış fragmanı yayınladı.

remnant-2-yeni-oynanis-fragmani-aldi

Remnant 2, Gunslinger sınıfına odaklanan oynanış fragmanı yayınladı

Bu yeni oynanış fragmanı oyunculara oyunun grafikleri hakkında fikir veriyor. Gunfire Games'in belirttiği üzere, oyunun bu görüntüleri alfa sürümüne ait duruyor. Bu nedenle yapım, son kalitesini videoda temsil etmiyor. Yine de, oyunun nasıl görüneceği konusunda bir önizleme yapmanızı sağlıyor. Remnant 2, insanlıktan kurtulanları korkunç dünyalarda ölümcül yaratıklar ve tanrı benzeri boss'larla karşı karşıya getiriyor. Oyun hem solo hem de co-op modları vadediyor. Buna ek olarak önceki yapım gibi, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor. Son olarak, oyunun ne zaman çıkacağına dair bir çıkış tarihi yer almıyor.

[embed]

Remnant 2'nin açıklanan bilgilerine göre yapım PlayStation 5, PC ve Xbox Series X/S platformları için geliyor. Buna ek olarak Godfall ve Astroneer gibi oyunların yayıncılığını üstlenen Gearbox Software tarafından piyasaya çıkıyor. Macera türünü benimseyen oyundan 9 Aralık 2022 tarihinde bir duyuru fragmanı gelmişti. Oyunun Steam sayfasına bakıldığında Türkçe dil desteğini de içermeyeceği görünüyor.

Sizler Remnant 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!