Remnant 2 Resmi Bir Özet Hikaye Fragmanı Alıyor

Remnant 2 Resmi Bir Özet Hikaye Fragmanı Alıyor
Remnant 2 yakın zamanda resmi bir hikaye fragmanı alıyor.

Gearbox Publishing, Remnant 2 için resmi bir özet hikaye fragmanı yayınladı. Adından da anlaşılacağı gibi, bu hikaye ilk oyunda meydana gelen olayları anlatıyor ve onu oynamamış olanlar için ideal oluyor. Remnant 2, oyuncuları kurnaz düşmanlara karşı metodik ve çılgın menzilli ve yakın dövüş ve cezalandırıcı patron savaşlarının bir karışımını gerektiren harap olmuş bir dünyanın derinliklerine sürüklüyor.

remnant-2-resmi-bir-ozet-hikaye-fragmani-aliyor-1.jpg

Remnant 2 için yeni fragman geldi

Oyuncular, Remnant II'nin yeni bir oyununa her başladıklarında, geniş bir konum havuzu, düşmanlar, NPC'ler, patronlar ve silahlardan oluşan yeni bir dünyaya getirilecekler. Dinamik olarak oluşturulmuş bu seviyeler benzersiz deneyimler sunmaya çalışıyor. Güncellenmiş bir Arketip sistemi ayrıca oyunculara oyun stillerinde daha fazla esneklik sağlayacaktır. Ayrıca, grupların eşli oyunda benzersiz pasif yetenekleri ve güçleri daha iyi senkronize etmesine olanak tanıyor. Oyuncular ayrıca birden fazla Arketip'in kilidini açabilecek, seviyelerini yükseltebilecek ve daha geniş bir oyun stili yelpazesi için birlikte donatabilecekler.

remnant-2-resmi-bir-ozet-hikaye-fragmani-aliyor-2.jpg

Son olarak, oyunda dallanan görev dizileri, geliştirmeler, işçilik ve ganimet ödülleri oluyor. Gearbox Publishing, Remnant 2'yi bu yazın sonlarında piyasaya sürüyor.