Redfall için konsol oyuncularına sevindiren haber

Redfall için konsol oyuncularına sevindiren haber
Arcane Studios, 2 Mayıs'ta çıkacak oyunları Redfall için konsol oyuncularını ilgilendiren bir haber paylaştı.

Redfall resmi Xbox Store sayfasına göre oyun, konsollar için klavye ve fare desteği getiriyor. Bu da Microsoft'un 2023'te ilgili özellikle piyasaya sürülen ikinci birinci taraf oyunu oluyor. İlkinin Age of Empires 2: Definitive Edition'ın olacağı açıklandı.

redfall-icin-konsol-oyuncularina-sevindiren-haber

Redfall, konsolda klavye ve fare desteği kazanıyor

Redfall, herhangi bir oyuncuya karşı bileşen içermiyor. Bu nedenle, klavyeye karşı kontrolcü itirazı devre dışı kalıyor. Halo Infinite ayrıca konsolda fare ve klavye ile oynama imkanı sunuyor. Görünüşe göre fare ve klavye desteği Microsoft için yaygın hale geliyor.

[embed]

Redfall, bu yıl 2 Mayıs'ta oyuncuların karşısına çıkmayı hedefliyor. Çıkış gününde Game Pass aracılığıyla ücretsiz olarak geliyor. Kısa bir süre önce geliştirici Arcane tarafından Redfall oynamanın tek oyunculu için bile internet erişimi gerektiğini doğruladı. Oyun, korsanlıkla mücadele için Denuvo korumasını kullanıyor.

redfall-icin-konsol-oyuncularina-sevindiren-haber

Yapım şu anda Xbox ve PC'de ön sipariş için mevcut durumda yer alıyor. Bite Back sürümüne de erişebiliyorsunuz. Bite Back, lansman sırasında oynanabilir karakterlerin her biri için özel görünümlerle birlikte geliyor. Ayrıca oyuncuya lansman sonrası iki karaktere gelecekte erişim imkanı sağlıyor. Yapım, PC ve Xbox Series X/S için 2 Mayıs 2023 itibariyle çıkıyor.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!