Red Dead Redemption 2, satmaya devam ediyor!

Red Dead Redemption 2, satmaya devam ediyor!
Red Dead Redemption 2, çıktığı günden bu yana sevilerek oynanıyor. Yakın zamanda önemli bir satış başarısını geride bıraktı.

Take-Two, Red Dead Redemption 2 için 50 milyondan fazla sattığını duyurdu. Buna ek olarak, tüm zamanların en çok satan oyunlarından birisi olduğunu açıkladı. Satış rakamı, firmanın 31 Aralık 2022'de sona eren üçüncü çeyreğe ilişkin son mali raporunda açıklığa kavuştu.

red-dead-redemption-2-satmaya-devam-ediyor

Red Dead Redemption 2, en çok satan oyunlardan birisi oldu

Take-Two, Red Dead Redemption 2'nin beklentileri aştığını açıkladı. Çeyrek boyunca oyun satışlarının başarılı etkinlikleri tarafından yönlendirildiğini belirtti. Red Dead Online için son büyük güncelleme Blood Money, Temmuz 2021 tarihinde yayınlandı. Rockstar Games, Temmuz 2022'de tüm kaynaklarını Grand Theft Auto 6 için ayırdıklarını duyurdu. Bu nedenle stüdyo, artık oyun için büyük güncellemeler yapmayacaklarını söyledi.

red-dead-redemption-2-satmaya-devam-ediyor

Stüdyo, geçen yıl 6 Eylül'deki güncellemeyle üç yeni Hardcore Telegram görevi ekledi. 18 Ekim'den önce üç Cadılar Bayramı içerik eklentisi, Halloween Pass 2 ve Harcore Telegram görevlerini yayınladı. RDR 2, serinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun piyasaya sürüldüğünde, açılıştaki hafta sonundan itibaren 725 milyon dolarlık satış topladı. İki hafta içerisinde Red Dead Redemption'ın ömür boyu satışlarını geçmeyi başardı.

Sizler Red Dead Redemption 2'nin satış başarısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.