Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi açıklandı

Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi açıklandı
PS4 ve Xbox için Grand Theft Auto V yayın tarihini açıklanmadan aylar önce sızdıran (ve doğru bir şekilde) Danimarka'lı bir satış sitesi, yeni haberlerle tekrar ortaya çıktı. Bu sefer haberler uzun zamandır beklenen Red...

PS4 ve Xbox için Grand Theft Auto V yayın tarihini açıklanmadan aylar önce sızdıran (ve doğru bir şekilde) Danimarka'lı bir satış sitesi, yeni haberlerle tekrar ortaya çıktı. Bu sefer haberler uzun zamandır beklenen Red Dead Redemption 2 hakkında.

red dead redemption 2

Resmi bir açıklama yok ama...

Perakendeci, Red Dead Redemption 2'nin yayın tarihini 8 Haziran 2018 olarak gösteriyor ve bu tarih, oyunun piyasaya sürülmesi için Take Two'nun önceden açıkladığı tarih aralığına uyuyor. Coolshop'u kontrol ettik ve hangi ülkeden seçilmiş olursa olsun, yayın tarihi 8 Haziran olarak listelendi.

8 Haziran Cuma, büyük yapımların çıkışı için popüler bir gün. Aynı zamanda, hem PS4 hem de Xbox One sayfasında aynı tarihler listeleniyor ve bu da tarihlerin doğruluk ihtimalini daha da artırıyor.

Rockstar ve Take Two, henüz yayınlanma tarihini duyurmadılar, ancak 2018'e girerken yapımcılardan artık bir onaylama bekleniyor.