Rainbow Six Siege 8. Yıl yol haritasını açıkladı

Rainbow Six Siege 8. Yıl yol haritasını açıkladı
Ubisoft, Rainbow Six Siege için 8. Yıl yol haritasını açıkladı. 8. Yıl dolayısıyla yeni harita ve Arcade modu gibi daha pek çok yenilik geliyor.

Rainbow Six Siege, 8. Yıl yol haritası belli oldu. Bu noktada oyun yeni harita, kalıcı Arcade modu, savunucular için yeni bir ikincil aygıt ve haritalar, operatörler ve mevcut oyun modları için birçok yeni çalışma getiriyor. İtibar ve güvenlik sistemlerinde de önemli gelişmeler beklenti dahilinde yer alıyor. Ubisoft dün Operation Commanding Force'u duyurdu. Bu sırada, W7M ile G2 arasındaki büyük finalin başlamasından hemen önce Six Invitanional 2023'teki bugünkü canlı panelin ana odak olan Siege'in yeni yılı için tam yol haritasını açıklamadı.

rainbow-six-siege-8-yil-yol-haritasini-acikladi

Rainbow Six Siege, 8. Yıl yol haritasında yeni içerikler geliyor

Her zaman olduğu üzere, her sezon yeni bir operatörü tanıtıyor. Operasyon Komuta Gücü'nün Brava'yı getirdiği söyleniyor. 8. Yıl'daki operatörler sırasıyla İsveç, Güney Kore ve Portekiz'den oluyor. 8. Yıl 2. Sezon'da Ubisoft, bir haritayı ve operatörü elden geçiriyor. Konsolosluk, ikinci kat ve bodrum katındaki bomba alanlarına büyük değişiklikler getiriyor. Böylece merakla beklenen yeniden çalışmasına kavuşuyor.

rainbow-six-siege-8-yil-yol-haritasini-acikladi

Frost's Welcome Mat, biraz farklı çalışıyor. Bir Frost tuzağına düşen saldırgan 20 HP ile kendini canlandırabiliyor. Canlandıktan sonra, saldırgan nereye giderse gitsin yerde büyük kan sıçramaları bırakıyor. Böylece, Frost ve diğer savunmacılar kanı takip ederek onları bulmasını kolaylaştırıyor. Bu sezon aynı zamanda Shooting Range'e bir güncelleme getiriyor. Oyuncuların Aimlab'ınkine çok benzer bir alanda dinamik hedefler eklemesine izin veriyor.

rainbow-six-siege-8-yil-yol-haritasini-acikladi

Hızlı Maç 2.0 ile mevcut mod yenileniyor

Ubisoft, 8. Yıl 3. Sezona geçiş yaptı. Temel Siege deneyimine dokunulmadan kuralları biraz gevşetiyor. Mevcut Hızlı Maç modunun yenilenmiş hali olan Hızlı Maç 2.0'ı sunuyor. Bu sezon defans oyuncuları için yalnızca vızıldarken görülebilen holografik duvar oluşturan yeni ikincil aygıt sunuyor. Bu aygıtı yere koyduğunuzda, saldırgan dronlar belirli bir yükseklikten arkasını göremiyor. Holografik duvarın arkasındaki her şey gizli kalıyor. Bu noktada, normal operatör görünümü kolaylıkla görebiliyor. Aynı zamanda 3. Sezon yeni gelenlerin Siege'in mekaniklerini öğrenmeleri için yeni oynanabilir öğreticiler getiriyor.

rainbow-six-siege-8-yil-yol-haritasini-acikladi

8. Yıl 4. Sezon, Blitz ya da Montagne gibi kalkan operatörleri için yeni harita ve yeniden çalışma sunuyor. Bu noktada yeniden çalışma ile oyuncular, Hipfire yeteneğinden ödün veriyor. Buna ek olarak, silahlarını kalkanın arkasında yeniden doldurabiliyor. Aynı zamanda kalkan operatörleri, hareketsiz dururken yanlarını ve hatta dumanların arasından kontrol etmelerine olanak tanıyor. Buna ek olarak, ücretsiz bir baş döndürme yeteneğine de sahip oluyor. Bu sezon, gerçek oyuncuların yapay zekaya karşı oynayacağı yapay zeka tabanlı defans modu tanıtıyor. Yapay zeka gelişmiş nişan alma özelliğine kavuşuyor. Böylece savunmada gerçek oyuncular gibi hareket ediyor.

İtibarı yüksek oyunculara yeni seçenekler yolda

Ubisoft, yukarıdaki özelliklere ek olarak oyun içi itibarı yüksek oyuncular için Alpha Pack gibi yeni seçenekler ekliyor. Böylece itibar sistemini de iyileştiriyor. Ayrıca oyuncular, Ubisoft'un oyuncuların itibar derecelendirmesi konusunda daha iyi karar vermesine yardımcı olmak için maçtan sonra her takım arkadaşıyla yaşadıkları deneyimler hakkında geri bildirim gönderebiliyor. Oyunun güvenlik sistemi de hilecilerle savaşmak ve oyun sunucularına yönelik siber saldırıların sayısını azaltmak için bazı yükseltmeler alıyor.

Sizler Rainbow Six Siege hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!