Rainbow Six Siege 20 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı

Rainbow Six Siege 20 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı
Ubisoft'un Aralık 2015'te piyasaya sürdüğü fps oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Siege 20 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Günlük aktif oyuncu sayısı ise 2.3 milyon.Oyun yayınlandığı günden itibaren itibaren 20 operatörden...

Ubisoft'un Aralık 2015'te piyasaya sürdüğü fps oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Siege 20 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Günlük aktif oyuncu sayısı ise 2.3 milyon.

Oyun yayınlandığı günden itibaren itibaren 20 operatörden 30 operatöre genişledi ve 16 harita sunuyor. Ürün yöneticisi Nicolas Lefbvre: "Topluluğumuz gittikçe büyüyor. Bu da bizi Rainbow Six'i vazgeçilmez bir oyun olarak sürdürme noktasında hırslandırıyor." diye konuştu ve bir sonraki sezonda Honkong'da geçecek olan Operation Health güncellemesi için önümüzdeki birkaç hafta heyecanın dorukta olacağını ekledi.

Ubisoft'un Operation Health duyurusu:

Operation Health, geliştirme ekibi tarafından daha iyi bir Rainbow Six deneyimi için düzeltmeler ve yükseltmeler içerecek bir girişim. Ekip daha iyi bir eşleşme kararlılığı için yeni serverlar üzerinde açık teknik testler gerçekleştirdi. Buna ek olarak sözü edilen Sezon 3; Honkong'un Özel Görev Birimi'nden (Special Duties Unit) 2 operatör ve Polonya Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego'dan 1 operatör, yeni harita ve yeni silahlarla gelecek. Gelecek operatörler yeni stratejik ihtimallerle oyuncuları yeni taktiklere itecek ve yeni sezon, aksiyona dalmak için harika olacak.