Railway Empire, Ocak ayında konsollara ve PC'ye gelecek

Railway Empire, Ocak ayında konsollara ve PC'ye gelecek
Tropico serisinin yayıncısı Kalypso Media, demiryolu simülasyon oyunu Railway Empire'ın 26 Ocak 2018'de çıkış yapacağını duyurdu.Amerikan sanayileşmesinin 100 yılını kapsayan oyun, demiryolu ağlarını inşa etmek, yönetmek...

Tropico serisinin yayıncısı Kalypso Media, demiryolu simülasyon oyunu Railway Empire'ın 26 Ocak 2018'de çıkış yapacağını duyurdu.

Amerikan sanayileşmesinin 100 yılını kapsayan oyun, demiryolu ağlarını inşa etmek, yönetmek ve genişletmek için buhar makinesi devriminden yararlanacak oyuncuları görevlendiriyor.

Railway Empire için yayınlanan fragman:

Railway Empire'da, ayrıntılı ve geniş kapsamlı bir demiryolu ağı oluşturabilecek, olağanüstü ayrıntılarla modellenmiş 40 farklı tren satın alabilecek ve seyahat ağınızı rekabette önde tutacak tren istasyonları, bakım binaları, fabrikalar ve turistik yerler satın alabilecek veya inşa edebileceksiniz. Ayrıca, etkili bir tren servisi sağlamak istiyorsanız iş gücünüzü kiralamanız ve yönetmeniz gerekecek. Bununla birlikte mekanik iyileştirmelerden trenlere, işyeri alt yapılarına ve gelişmiş tesislere kadar 300'den fazla teknoloji geliştirirken, teknolojik yeniliklerin beş dönemi boyunca ilerleme kaydedebileceksiniz. Sadece yolunuza devam etmek de yetmeyecek. Rekabet asla uyumaz ve işinizi sürdürebilmek için, büyük işadamlarına (3 rakibe kadar) karşı ayakta kalmanız gerekecek. Saldırılara ve endüstriyel casusluklara karşı rakiplerinize saldırıp, sabotaj yaparken, zirveye çıkmak için daha acımasız taktikler uygulamanız gerekebilir.

Railway Empire, PlayStation 4, Xbox One, ve PC platformlarına sunulacak.