PUBG Corporation hayır kurumlarına bağış yapıyor

PUBG Corporation hayır kurumlarına bağış yapıyor
PlayerUnknown's Battlegrounds'un geliştiricisi PUBG Corporation, bu yıl oyun organizasyonlarıyla hayır kurumlarına 2 milyon dolara kadar bağış yapmayı planlıyor.2 milyon dolar, özel kozmetik ürünler içeren PUBG'nin 2017 Gamescom...

PlayerUnknown's Battlegrounds'un geliştiricisi PUBG Corporation, bu yıl oyun organizasyonlarıyla hayır kurumlarına 2 milyon dolara kadar bağış yapmayı planlıyor.

2 milyon dolar, özel kozmetik ürünler içeren PUBG'nin 2017 Gamescom Invitational kasalarının satışından sağlanacak. PUBG Corporation Aralık 2017'de düzenlenen Twitch PUBG Winter Charity Invitational'a 100.000 dolar bağışlamıştı.

PUBG Corporation'dan çocuklara tam destek!

2018 yılında 300.000 dolar, 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında, çocuk hastalıkları üzerine araştırmalar yapan Children's Miracle Network Hastaneleri'nin desteğiyle düzenlenecek PUBG Extra Life Charity Marathon'a gidecek. Artık onuncu yılını dolduran Extra Life, hasta ve engelli çocuklar için para toplama amaçlı oyun maratonları düzenleyen bir yardım kuruluşu.

PUBG Corporation, ayrıca 28-29 Nisan tarihlerinde Gamers for Giving 2018'da, Gamers Outreach tarafından düzenlenen bir PUBG LAN turnuvasında topluluk bağışlarıyla yer alacak. Gamers Outreach, hastanede yatan çocukların tedavilerine yardımcı olacak ekipman ve yazılımlar sağlıyor.

Ayrıca şirket yaptığı açıklamada, bu yılın ilerleyen bir döneminde yapılacak bir kampanyanın parçası olarak "1 milyon dolara kadar" bağışın diğer hayır kurumlarına yönlendirileceğini söyledi.

PUBG topluluk yöneticisi Sammie Kang, "Geçtiğimiz yıl oyun dünyasında bir etki yarattık. 2018'de bazı seçkin hayır kuruluşlarına daha fazla etkili olmayı umuyoruz." dedi.

PUBG geçtiğimiz günlerde Steam'de 18.5 milyon satış rakamına ve 3 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı.