PSVR 2, PlayStation State of Play etkinliğinde yeni oyunlar aldı

PSVR 2, PlayStation State of Play etkinliğinde yeni oyunlar aldı
PlayStation, State of Play etkinliği kapsamında PSVR 2 için gelecek oyunların duyurusunu gerçekleştirdi.

PlayStation State of Play, 2023'te çıkacak beş yeni PSVR 2 oyununa ilk bakış sundu. PlayStation'ın yeni VR başlığı bu hafta piyasaya çıktı. Lansman aralığı için duyurulan 30'dan fazla oyun yer alıyor. Bu hafta 10 adet son dakika duyurusu daha var. Şimdi, bu akşamki PlayStation State of Play sayesinde 2023'te beklenen beş oyun daha mevcuttur.

psvr-2-playstation-state-of-play-etkinliginde-yeni-oyunlar-aldi

PSVR 2, State of Play etkinliğinde beş oyunu bünyesine ekledi

PSVR 2 için duyurulan ilk oyun Foglands oldu. Yapım; kısmen korku, nişancı, vahşi batı roguelike türlerini benimsiyordu. PlayStation blog gönderisi, bağımsız stüdyo Well Told Entertainment'ın yeni oyununa daha fazla ışık tuttu. Bu oyunda işiniz, evinizi tehdit eden bir çatışmayı çözme çabasıyla sisin içine girmek oluyor. Düşman ve boss sürüleri sizi bekliyor. Olayların görünümüne göre de karşılaşmaları birkaç farklı şekilde halledebiliyorsunuz.

psvr-2-playstation-state-of-play-etkinliginde-yeni-oyunlar-aldi

Geçen yılın PC hayatta kalma oyunu Green Hell, PSVR 2 tarafına geliyor. Ana karakter Amazon yağmur ormanlarında, içinde bulunan koşullardan ve canavarlardan kurtulmak için çaba gösteriyor. Fragman bu tür detayları içeriyordu. Günün saati ve hava durumu, hayatta kalmanız için çeşitli faktörler oluyor. Kitap okumayı sevenler ve bilimkurgu hayranları için bir de Journey to Foundation ortaya çıktı. Oyunda, galaktik imparatorluğun sınırındaki sivil huzursuzluğu araştırmak üzere gönderiliyorsunuz. Kamu Güvenliği Komisyonu'nun bir ajanı olan Ward'ın yerine geçiyorsunuz. Oyunda komisyona sığınmayı ya da ölmekte olan imparatorluk için savaşmayı seçebilirsiniz.

psvr-2-playstation-state-of-play-etkinliginde-yeni-oyunlar-aldi

Son olarak donanımdan tam olarak yararlanmak için piyasaya çıkan Synapse geliyor. Yapım, PSVR 2 için özel olarak çıkıyor. Oyun, 1:1 tam hareket kontrolü sayesinde oldukça sürükleyici bir deneyim vadediyor. Bir elinizde telekinezi güçleri diğer elinizde de bir silah kullanabiliyorsunuz. Bu noktada işleri ilginç kılmak için çok sayıda şey olacak gibi duruyor. Her türlü öldürücü kombo için güçlerinizi, silahlarınızı ve çevrenizi birleştirebilirsiniz.

PSVR 2 göz takibi özelliği de büyük rol oynuyor. Bu noktada Kesin nokta hassasiyeti için gelişmiş nişan alma sunuyor. Bunun pratikte nasıl sonuçlanacağı ilerleyen zamanlarda göz önüne gelecektir. Bu PSVR 2'ye gelecek oyunların tümü bu yılın sonlarında piyasaya çıkıyor.

Sizler PSVR 2'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!