GTA 5'in yayıncısı potansiyel PS5 lansmanı hakkında konuştu

GTA 5'in yayıncısı potansiyel PS5 lansmanı hakkında konuştu
Gün geçtikçe PlayStation 5'in (PS5) gelişi hakkında daha fazla iddia ortaya atılıyor ve artık her yeni söylenti buruk bir heyecana dönüşmeye başladı. Öncelikle PlayStation 4 hala önemsenmesi gereken bir konsol. Mükemmel olmasa...

Gün geçtikçe PlayStation 5'in (PS5) gelişi hakkında daha fazla iddia ortaya atılıyor ve artık her yeni söylenti buruk bir heyecana dönüşmeye başladı. Öncelikle PlayStation 4 hala önemsenmesi gereken bir konsol. Mükemmel olmasa da, ölüme henüz hazır değil. PS5'e gelince, bilmeniz gereken ilk şey Sony'nin E3 2018'de yeni konsola dair bir şey sunmayacağı ve kesinlikle bu yıl gelmeyeceği.

Take-Two’nun mali yıl konferansı sırasında Genel Müdür Strauss Zelnick’ten; 2020’de Sony’nin olası lansmanı hakkında şirketin bakış açısıyla bahsetmesi istendi. Zelnick başka bir şirketin (Sony Interactive Entertainment) planlarını yorumlama yeteneğine sahip olmamasına rağmen, Take-Two'nun konsol döngüleri arasındaki geçişleri oldukça iyi bir şekilde gerçekleştirdiğine inanıyor.

PS5 Take-Two'nun planlarıyla paralellik gösterebilir

Etrafta dolaşan pek çok dedikoduyla birlikte, PS5'in geliş tarihi hala sıcak bir konu. GTA 5 yayıncısı Take-Two 2020'de olası bir PS5 lansmanına yaklaşırken, hissedarlara yayıncının geçmişte konsol geçişlerini ele aldığını söyledi.

Yayıncının konsol geçiş dönemlerine uygun, en yüksek kalite özelliklerini yarattığı bildirildi. Bu bağlamda Zelnick, GTA 5'e bir neslin standart temsilcisi olmaya devam eden bir oyun örneği ile atıfta bulundu. Rockstar'ın bir sonraki nesil için elde ettikleri başarı için övdü.

Yeni nesil konsola yeni bir Grand Theft Auto veya Red Dead Redemption 2'nin PlayStation 5 taşıması ile geçilebileceği düşünülebilir.