PS4'te Çevrimdışı Görün özelliği çalışmıyor!

PS4'te Çevrimdışı Görün özelliği çalışmıyor!
Birçok PS4 kullanıcısı, Çevrimdışı Görün fonksiyonunun çalışmaması nedeniyle PlayStation Twitter hesabına bildirimde bulunuyor. Profilinize gidip "Çevrimdışı Görün" seçeneğini seçtiğinizde, sistem hiçbir şey yapmıyor...

Birçok PS4 kullanıcısı, Çevrimdışı Görün fonksiyonunun çalışmaması nedeniyle PlayStation Twitter hesabına bildirimde bulunuyor. Profilinize gidip "Çevrimdışı Görün" seçeneğini seçtiğinizde, sistem hiçbir şey yapmıyor ve varsayılan olarak çevrimiçi seçeneğe dönüyor.

Kullanıcılar giriş yapmadan önce durumlarını çevrimdışı görünecek şekilde ayarlarsa veya "Çevrimdışı Görün ile oturum aç'ı seçerse de, sistem PSN'de oturum açtıktan sonra kullanıcıyı çevrimiçi duruma geçiriyor.

Henüz resmi bir açıklama yok

Twitter'da "appear offline" kelimeleriyle arama yaparsanız sorunu paylaşan kullanıcıların tweetlerine ulaşabilirsiniz. Mağdur kullanıcıları; "kapatıp tekrar açtınız mı" klasiği ile yanıtlayan Ask PlayStation'a cevabımız: evet kapatıp açtık ve internet bağlantısını kesip yeniden bağladık! PS4'te şu an çevrimdışı görünmenin tek yolu çevrimdışı olmak...

Sony'nin konuyla ilgili resmi bir açıklama sunması bekleniyor. Bu arada, PS4'ünüze giriş yaptığınızda internete bağlıysanız anında çevrimiçi görünebileceğinizi ve PSN hesabınızda oturum açmış olabileceğinizi unutmayın.