PS4 SU-30696-4 hata kodu ve düzeltme işlemi

PS4 SU-30696-4 hata kodu ve düzeltme işlemi
PS4'ünüz otomatik güncellemelere ayarlıysa, genellikle kolaylık sağlamak içindir. Ama kimse konsolunu bir güncelleme yüzünden oyun oynanamayacak hale getirmek istemez. Bununla birlikte, bu otomatik güncellemelerden biri veya...

PS4'ünüz otomatik güncellemelere ayarlıysa, genellikle kolaylık sağlamak içindir. Ama kimse konsolunu bir güncelleme yüzünden oyun oynanamayacak hale getirmek istemez. Bununla birlikte, bu otomatik güncellemelerden biri veya manuel bir güncelleme başarısız olursa elinizde doğrulanmış bir çözüm olmalı. Bu yazımızda SU-30696-4 hata kodu ve çözümüne bakacağız.

SU-30696-4 hata kodu, bir yazılım güncellemesi başarısız olduğunda oluşur. Bu hata kodu, güncelleme dosyasının bir ihtimal bozulmuş olabileceğini anlatır. Neyse ki, güncellemeyi almak ve PS4'ünüzü doğru yoldan düzeltmeye yardımcı olacak birkaç çözüm var.

Aşağıdaki çözümleri en başından adım adım uygulayın ve sonuca ulaşın:

  • Güncellemeniz internetten yapılmışsa, [Ayarlar]> [Sistem Yazılımı güncellemesi]'ne gidip güncellemeyi tekrar deneyin.
  • Güncellemeniz bir USB depolama sürücüsünden yapıldıysa, yukarıdaki çözüm yoluyla internet üzerinden güncellemeyi deneyin.
  • İnternetten güncelleme işe yaramazsa, güncellemeyi bir USB sürücüsüne indirmek için PlayStation.com'u ziyaret edin ve sürücüden kurmayı deneyin.
  • Güncelleştirme hala kurulmuyorsa, Güvenli Mod'da güncellemeyi deneyin.

    ♦  PS4'ü kapatın, ardından iki bip sesi gelene kadar (Yaklaşık 7-8 saniye sürer) Güç düğmesine basılı tutun. DualShock 4 kumandasını USB kablosuyla bağlayın ve ardından Güvenli Mod'a erişmek için PS düğmesine basın.

    ♦  Güvenli Mod'da iken güncellemeyi USB sürücünüzden yükleyin.

Bu çözümlerden hiçbiri işe yaramazsa, PlayStation Destek'ten yardım almanız gerekebilir. Güncelleme bir uygulama veya bir oyundaysa, uygulamayı kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi deneyin.