PlayStation 4 sistem güncellemesi 5.00 yayınlandı

PlayStation 4 sistem güncellemesi 5.00 yayınlandı
PS4 sistem güncellemesi 5.00 sürümüyle artık tüm kullanıcılar için için indirilebilir. Güncelleme daha önce beta sürümünde yayınlanmıştı ve; çocuk hesabı oluşturmayı sağlayan aile hesapları, gelişmiş arkadaş...

PS4 sistem güncellemesi 5.00 sürümüyle artık tüm kullanıcılar için için indirilebilir. Güncelleme daha önce beta sürümünde yayınlanmıştı ve; çocuk hesabı oluşturmayı sağlayan aile hesapları, gelişmiş arkadaş listeleri yönetimi, PS4 Pro sahiplerine Twitch'de 1080p 60fps'de yayın yapma, oyun oynarken mesajları kapatma, PSVR'de daha iyi bir turnuva tablosu görüntüleyici ve sanal surround ses gibi özellikler sunuyordu.

Sony, PlayStation Blog'ta, PS4 sistem güncellemesi 5.00'daki yeni özelliklerden bazılarını ayrıntılarıyla anlattı:

ps4 sistem güncellemesi 5.00

Takım Turnuvaları

Bildiğiniz en iyi oyuncuları hazırlayın, çünkü PS4 Takım Turnuvaları burada. Bu yeni işlevsellik sayesinde ödüller ve statüler için diğer takımlarla rekabet edebileceksiniz.

Takım Turnuvası işlevi, 5 Ekim'de güncellemenin hemen ardından başlayacak. Takım Turnuvalarını destekleyen oyunların ilk topluluğu: Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras, World of Tanks ve Mantis Burn Racing, ve daha fazlası olacak. Farklı Etkinlikler ve Turnuvalar için ayrıntıları kontrol etmek ve takımınızı oluşturmaya başlamak için PS4'ünüzdeki Etkinlikler bölümüne gidin. En fazla 60 farklı takıma katılabilir veya üye olabilirsiniz ve her takımın ekibini yönetebilecek bir sahibi ve kaptan(lar)ı olacak. Sadece takımlar, resmi Takım Turnuvaları'na kaydolabilecektir. Takımınız, takım üyelerinin bilgilerini görebileceğiniz ve takımınızın kayıtlı olduğu ve yarıştığı yaklaşmakta olan veya devam eden etkinlikleri görüntüleyebileceğiniz, kendi özelleştirilebilir takım sayfasına sahip olacak. Ek olarak, geçmiş turnuvalarda ekibinizin sonuçlarını Tek ve Çift Eleme turnuvaları için doğrudan PS4'te gösteren yeni görüntüleyici. Takım arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve koordinasyonu sağlamak için entegre takım sohbeti özelliği..

ps4 sistem güncellemesi 5.00

Takip Et

5.00'dan önce sadece Doğrulanmış Hesapları takip edebildiniz ancak artık herhangi bir kullanıcıyla arkadaş olmak zorunda kalmadan takip edebiliyor (gizlilik ayarlarına tabi). Bu, içerik yaratıcılarını, oyun yayıncılarını ve diğer oyuncuları arkadaş listenize girmeden bir topluluk içinde takip etmenize olanak tanır. Aynı zamanda bu, kullanıcılara erişimlerini genişletip, yaptıklarına daha fazla ilgi yaratılmasına izin verecek. What's New (Yenilikler) akışınız, takipte olduğunuz kullanıcıların etkinlikleriyle güncellenecek, böylece ne yaptıklarına kolayca izleyebileceksiniz. Ve Arkadaşların altında, takip edebileceğiniz kişilere özel öneriler sunacak yeni bir Kimi takip etmeli kısmını göreceksiniz. Öneriler; Öne Çıkan Doğrulanmış Hesaplar, trend kullanıcılar ve yakın zamanda oynadığınız oyunları temel alan öneriler gibi ayrı kategorilerde gösterilecektir.

Güncellemenin tam notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

[yaziici id="772"]