PS4, tüm zamanların en yüksek Black Friday satışını yaptı!

PS4, tüm zamanların en yüksek Black Friday satışını yaptı!
Sony Interactive Entertainment Kıdemli Başkan Yardımcısı ve PlayStation Network Başkanı Eric Lempel, PS4 için "PlayStation Tarihinin en büyük Black Friday (Kara Cuma)" tablosunu açıkladı.Lempel'e göre Sony, Black Friday'deki 22...

Sony Interactive Entertainment Kıdemli Başkan Yardımcısı ve PlayStation Network Başkanı Eric Lempel, PS4 için "PlayStation Tarihinin en büyük Black Friday (Kara Cuma)" tablosunu açıkladı.

Lempel'e göre Sony, Black Friday'deki 22 yıllık geçmişinde en yüksek satışı yakaladı. "22 yıllık geçmişimizde olduğundan daha fazla konsol sattık ve PlayStation Plus bu satın alımın doğal bir parçası".

PlayStation bu yıl olağanüstü bir sene geçiriyor

Sony Corporation, son çeyreği %346 oranında karla kapattı ve anlaşılacağı üzere bu gelişim büyük ölçüde PlayStation 4 kanadından geldi.

Geçen yıl PS4 Pro ile yeniliklerini sürdüren Sony, "harika" bir yıl yaşıyor. Lempel ayrıca, Sony'nin "tamamiyle bir yenilik" olarak gördüğü PlayStation VR'nin "kesinlikle bir aksesuar olmadığını" belirtti. Lempel'e göre Sony henüz sadece "yüzeyi kazıyor".

PS4 haftayı İngiltere'de bile, Black Friday haftasının, konsolun lansmanı ile çakıştığı 2013 hariç, en başarılı haftası olarak geçirdi. ve PS4 için bile olsa, muhtemelen oldukça zordur.