PS Plus Essential Mart 2023 oyunları belli oldu

PS Plus Essential Mart 2023 oyunları belli oldu
Sony, geçen ayki State of Play yayınında,PS Plus Essentialgüncellemesini açıkladı. Bu noktada oyun seçimi oyuncular için çok da sürpriz etkisi yaratmadı. Mart 2023 için hizmetin oyunları bu noktada belli oldu.PS Plus Essential...

Sony, geçen ayki State of Play yayınında,

PS Plus Essential

güncellemesini açıkladı. Bu noktada oyun seçimi oyuncular için çok da sürpriz etkisi yaratmadı. Mart 2023 için hizmetin oyunları bu noktada belli oldu.

ps-plus-essential-mart-2023-oyunlari-belli-oldu

PS Plus Essential Mart 2023 oyunları

PlayStation Plus Essential Mart 2023 için oyunlar bakımından oldukça çeşitlilik vadediyor. Bu noktada, Battlefield 2042 piyasadaki en başarılı çok oyunculu nişancı oyunu olmadı. Yine de PS Plus'a dahil edilmesi, fütüristik savaş anlayışına yeni bir soluk getirebilir. Buna ek olarak, Minecraft: Dungeons, dört oyuncuya kadar yerel co-op özelliğini destekliyor. Kendisi, standart zindanda gezinmeye dayanan aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak listede Code Vein yer alıyor. Oyun, stilize bir anime estetiği ile oldukça sağlam bir şekilde Soulslike türünü ayağınıza getiriyor. Seviye sistemi oyuncularda arzulanan bir tat bırakıyor. Sizler PlayStation Plus Essential kapsamında Mart 2023 oyunlarını nasıl buldunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!