Prison Architect'in yeni Escape Mode DLC'si ortaya çıktı!

Prison Architect'in yeni Escape Mode DLC'si ortaya çıktı!
Geliştirici Introversion, Prison Architect Escape Mode (Kaçış Modu)'un yeni bir sürümü üzerinde çalıştıklarını ve PlayStation 4 ve Xbox One için yeni DLC olarak yayınlanacağını duyurdu. Bu Kaçış Modu DLC'si, daha önce...

Geliştirici Introversion, Prison Architect Escape Mode (Kaçış Modu)'un yeni bir sürümü üzerinde çalıştıklarını ve PlayStation 4 ve Xbox One için yeni DLC olarak yayınlanacağını duyurdu. Bu Kaçış Modu DLC'si, daha önce çıkış yapan All Day and a Night ve Psych Ward genişlemelerini takip edecek.

DLC hakkında pek bilgi sunulmadı. Ancak oyunun yayıncısı Double Eleven, Escape Mode DLC'sinin 2018'de satışa sunulacağını ve yeni yılda daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını belirtti.

Escape Mode DLC'si için yayınlanan fragman:

Prison Architect hakkında:

Prison Architect: Console Edition, Haziran 2016'da çıkış yaptı. Oyuncular, en azılı suçluları tutmak için inşa edilmiş maksimum güvenlikli cezaevlerini kuruyor ve yönetiyor. Konsol sürümü, hapishane sistemindeki yasal gri alanların korkunç ve çoğunlukla dolambaçlı konularını içeren, yeni oyun içi topluluk özellikleriyle birlikte tam teşekküllü bir hikaye moduna sahip. Geliştirici ve yayıncı Double Eleven'ın sunduğu bu yeni özellikler, oyuncuların her iki konsolda da maksimum güvenlikli cezaevlerini oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanıyor.