PowerWash Simulator, Final Fantasy VII içeriği alıyor

PowerWash Simulator, Final Fantasy VII içeriği alıyor
PlayStation bloggönderisine göre,PowerWash Simulator, 2 Mart'ta Final Fantasty VII içerikleri alıyor. FuturLab Pazarlama Koordinatörü Jess Green, Midgar'daki favori konumları içeren 5 yeni harita olacağını belirtti. Bunlar arasında,...
PlayStation blog

gönderisine göre,

PowerWash Simulator

, 2 Mart'ta Final Fantasty VII içerikleri alıyor. FuturLab Pazarlama Koordinatörü Jess Green, Midgar'daki favori konumları içeren 5 yeni harita olacağını belirtti. Bunlar arasında, oyuncuların beğendiği Seventh Heaven ve Scorpion Sentinel yer alıyor.

powerwash-simulator-final-fantasy-vii-icerigi-aliyor

PowerWash Simulator, Final Fantasy VII dünyasından yerler alıyor

Gönderi Scorpion Sentinel'den bahsediyordu. Bu noktada gönderide, "Yeni bir savaş hasarı kir türü aracılığıyla çeşitli çizikleri ve mermi sekme izlerini temsil ettik. Ek olarak, Scorpion Sentinel bu yaratığın saldırılarından makinenin her yerinde bulunan biyolojik kalıntı izlerinden görüldüğü üzere, Profesör Hojo'nun örneklerinden biriyle yapılan bir testin sonuçlarını taşır. Sentinel, Mako enerjisinden güç aldığından, Sentinel'in sınırlarını nasıl zorladığını göstermek için onu kilit alanlara yerleştirdik. Kirin geri kalanı çoğunlukla Scorpion Sentinel'in maruz kaldığı çeşitli denemeler sırasında biriken kirdir." yazıyordu.

powerwash-simulator-final-fantasy-vii-icerigi-aliyor

FuturLab, Seventh Heaven ile alakalı olarak da açıklama yaptı. Bu noktada, "Sector 7'deki ve Avalanche'ın evi olan Seventh Heaven'daki en iyi barla uğraşmamız gerektiğini kesinlikle biliyorduk. Oyunculara yalnızca Cloud ve Tifa gibi sevilen FFVII karakterlerinden haber alma fırsatı vermekle kalmıyor. Buna ek olarak, aynı zamanda birinci şahıs bakış açısı alma fırsatı da sunar. Tifa'nın dekorasyon becerilerine daha yakından bakın. Bar oyuncularının daha önce bu kadar kolay göremediği alanları keşfedin." dedi.

powerwash-simulator-final-fantasy-vii-icerigi-aliyor

İçerikler 2 Mart itibariyle oyuncularla buluşuyor

PowerWash Simulator oyuncuları, Scorpion Sentinel ve Seventh Heaven'ı temizlemenin yanı sıra Hardy Daytona ve Shinra Hauler, Mako Energy Exhibit ve Airbuster gibi diğer FFVII konumlarını da görüyor. Midgar Özel paketi tamamen ücretsiz olarak 2 Mart itibariyle oyuncularla buluşuyor. Sizler PowerWash Simulator'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu noktada fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!