PlayStation'a Yeni Kaykay Oyunu Geliyor

PlayStation'a Yeni Kaykay Oyunu Geliyor
    Hem oyunu yapan firma hem de PlayStation blog okuyucuları, yeni gelecek kaykay oyunu için oldukça heyecanlı. Easy Day Studios’un açıkladığı Skater XL, yakın zamanda PS kullanıcıları ile olacak. Oldukça hevesli görünen...

    Hem oyunu yapan firma hem de PlayStation blog okuyucuları, yeni gelecek kaykay oyunu için oldukça heyecanlı. Easy Day Studios’un açıkladığı Skater XL, yakın zamanda PS kullanıcıları ile olacak. Oldukça hevesli görünen Easy Day Studios ekibi, oyun için uzun zaman harcadıklarını ve oyunun gerçekten eğlenceli olduğundan bahseden bir yazı yayımladı. Bu yazı ile oyunun tanıtımı yapılmış oldu, PS4 ve PS4 Pro sahiplerinin oynayabileceği oyun, birçok farklı mod ile karşımıza gelecek. Oyunu hazırlayan firmanın oyunu yapma nedeni; böyle bir oyunun uzun zamandır olmayışı ve olanların da kalitesiz olması. Durum böyle olunca PlayStation’a yeni kaykay oyunu geliyor diyebiliriz.

PlayStation’a Yeni Kaykay Oyunu Geliyor

    Oyun ile ilgili henüz birçok şey belirsiz olsa da, oyuncular oyunu sevmiş gibi duruyor. Sistem gereksinimleri, fiyatı ve çıkış tarihi gibi belli olmayan birçok konu var. Tüm bu belirsizliklere ragmen oyununu açıklayan Easy Day Studios, yakın zamanda oyuncuların karşısına çıkacağından bahsediyor. Bu sözleriyle kalmayan firma, oyunda birçok eğlenceli modun bulunduğundan ve tamamen gerçeği yansıttığından bahsediyor. Aynı zamanda oyunun gerçek deneyim yaşatması için birçok ince detayın düşünüldüğünü sözlerine ekleyen Easy Day Studios, oyunun Kaliforniya’da geçeceğini belirtiyor. Bu sebep ile Batı kıyısında ve Kaliforniya çevresinde yaşayan oyuncular, oyuna daha çok rağbet gösterecek gibi duruyor. Oyun çıktığında ne kadar indirme sayısına ulaşacak, hep beraber göreceğiz.

Skater XL Ne Zaman Çıkacak ?

    Oyunun çıkış tarihi hakkında net bir açıklama yok. Easy Day Studios yetkilisi Dain Hedgpeth, net bir tarih vermemekle beraber oyunun yakında çıkacağını söylüyor. Bu süreçte birkaç testin yapılacağı ve oyunun tamamen eksiksiz olduğundan emin olunması gerektiğine değinen Hedgpeth, oyun çıktığında her oyuncunun mutlu olmasını temenni ediyor. Ayrıca oyunun şu an Steam'de $19.99 fiyatı ile beta sürecinde olduğunu söyleyelim. Zaman içerisinde her şeyi beraber göreceğiz, iyi oyunlar !