PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı: Ghost Recon Wildlands

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı: Ghost Recon Wildlands
PlayStation Store'da haftanın fırsatı oyunseverlerin yakından takip ettiği popüler yapım: Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. Oyunun Deluxe Sürümü 19 Ekim saat 01.59'a kadar sürecek indirim fırsatını kaçırmayın!Ayrıca...

PlayStation Store'da haftanın fırsatı oyunseverlerin yakından takip ettiği popüler yapım: Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. Oyunun Deluxe Sürümü 19 Ekim saat 01.59'a kadar sürecek indirim fırsatını kaçırmayın!

Ayrıca oyunu deneyimlemek isteyenler, 16 Ekim'e kadar, haftasonu boyunca ücretsiz tam sürümü oynayabilecekler. Yeni Ghost War PvP çok oyunculu modu ile 4v4 savaşlar tüm hafta sonu, tüm platformlarda erişilebilir olacak.

Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands

playstation store'da haftanın fırsatı

Yakın bir gelecekte, Bolivya uyuşturucu karteli Santa Blanca'nın adaletsiz ve şiddet dolu egemenliğine giriyor. Kartelin amacı, tarihin en büyük Narko-Devletini kurmak. Kendi Ghost'unu yarat ve tamamen kişiselleştirerek silah ve ekipmanlarla donat. Ekibinin başına geç ve Kartel'i yok et, üç kişiye kadar bu zorlu savaşta arkadaşlarınla birlikte mücadele et. Ve tabiiki Bolivya'nın harika manzarasına karşı!

Ghost War, Ghost Recon Wildlands için ücretsiz bir Oyuncu v Oyuncu (PvP) güncellemesidir. Ghost War'da, iki grup oyuncu, stratejinin eşit derecede önemli olduğu ana oyundan, taktiksel takım oyununa evrilen 4v4 savaş deneyimine katılır. Takımlar, üç kategoride, çeşitli sınıflardan oluşan bir karakter listesi arasından seçim yaparlar: Assault (Taaruz), Marksman (Nişancı) ve Support (Destek). Oyuncular savaş alanındaki belirli rolleri üstlenerek büyük ölçekli, açık haritalarda mücadele ederler.

Her biri farklı bir oyun stiline ve teçhizata sahip on iki sınıftan birini seçin ve her koşula hazır bir ekip oluşturun. Assault sınıfları, üstün ateş gücü olan orta menzil savaşçılardır. Marksman sınıfları, savaş alanını kontrol etmek için uzun menzilli temaslarla üstünlük sağlamaktadır. Destek sınıfları üstün teknolojileri sayesinde oyunun kurallarını değiştirebilir, taktiksel avantaj yaratmak için modifiye dronları kullanabilir.

Oyunu satın almak isterseniz, PlayStation Store'da haftanın fırsatı için buradan erişerebilirsiniz.