Playstation Plus 12 Aylık Abonelik Fiyatına 15 Ay Kampanyası!

Playstation Plus 12 Aylık Abonelik Fiyatına 15 Ay Kampanyası!
Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; Playstation Plus 12 aylık abonelik fiyatına, 15 ay kullanım sunacak.Kampanyadan tüm Playstation Plus aboneleri ve yeni abone olmak isteyen kullanıcılar faydalanabilecek. Bu teklif, mevcut...

Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; Playstation Plus 12 aylık abonelik fiyatına, 15 ay kullanım sunacak.

Kampanyadan tüm Playstation Plus aboneleri ve yeni abone olmak isteyen kullanıcılar faydalanabilecek. Bu teklif, mevcut PlayStation Plus üyeleri dahil tüm kullanıcılar için; 29 Ağustos Salı günü saat 12:00 (TSİ)'a kadar, Playstation Store'da geçerli olacak.

[yaziici id="474"]

31 Ağustos tarihinden itibaren PS Plus fiyatları yükselecek ve şu anda 12 aylık abonelik fiyatı 149,99 TL. Geçen ay duyurulan zammın ardından Sony, bu kampanya ile oyunculara zeytin dalı uzatıyor gibi görünüyor.

Playstation Plus 12 aylık abonelik

Playstation Plus nedir?

Playstation Plus (PS Plus), Sony’nin konsolları için sunduğu ücretli bir abonelik sistemidir. Playstation 4 Pro, Playstation 4 (PS4), Playstation 3 (PS3) ve Playstation Vita (PS Vita) kullanıcıları, bu hizmetin getirdiği ücretsiz oyun, tema ve simgelerin de içinde bulunduğu ayrıcalıklardan, ekstra indirimlerden ve 10 GB'lık Bulut depolama alanı gibi hizmetlerden faydalanabilirler.