PlayStation Now Türkiye’ye Gelecek Mi ?

PlayStation Now Türkiye’ye Gelecek Mi ?
PlayStation Now, birçok oyunun yer aldığı oyun abonelik sistemi. Sony tarafından hazırlanan ve kullanılan bu sistem, dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak hizmet veriyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden çeşitli oyunlar, istenildiğinde...

PlayStation Now, birçok oyunun yer aldığı oyun abonelik sistemi. Sony tarafından hazırlanan ve kullanılan bu sistem, dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak hizmet veriyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden çeşitli oyunlar, istenildiğinde oynanabiliyor. Son zamanlarda PlayStation Now reklamlarının Türkiye kullanıcılarına gösterilmesi ve bu konuda atılan adımlar sayesinde birçok kişi, PlayStation Now Türkiye’ye gelecek mi sorusunu sordu. Bu sorunun cevabı henüz verilebilmiş değil, PlayStation Now’a gelecek yeni oyunlar ile açıklanması beklenen yeni ülkeler, henüz açıklanmadı. Durum böyle olunca PlayStation Now’un Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de bilinemedi. Bu sistem, Türkiye dışında birçok ülkede de kullanılmıyor, Sony’nin sadece Türkiye için değil, diğer ülkeler için de açıklama yapması ve kullanıma açması bekleniyor.

PlayStation Now Türkiye’ye Gelecek Mi ?

     Bu konuda net bir bilgi ve cevap olmadığı için henüz bir şey söyleyemiyoruz. En azından PlayStation Now’a eklenen oyunları sizlerle paylaşabiliriz. Platformda LEGO Worlds, Cities Skylines, Nights of Azure, The Evil Within, Uncharted: The Lost Legacy, Dead or Alive 5 Last Round, Warriors All-Stars, Nascar Heat 3, Overcooked! 2, Horizon Zero Dawn, Wolfenstein: The Old Blood, F1 2019 ve PlayerUnknown's Battlegrounds başlıca olmak üzere birçok oyun yer alıyor. Sony, bu oyunların arasına zaman içerisinde yeni oyunların ekleneceği haberini de verdi.

[caption id="attachment_26172" align="alignnone" width="392"]playstation-now-turkiyeye-gelecek-mi playstation-now-turkiyeye-gelecek-mi[/caption]

PlayStation Now Fiyatları

    Ülkemizde halen aktif olmayan hizmet, Avrupa’da yer alan birçok ülkede aktif olarak hizmet veriyor. Normal olarak bu hizmetin de bir karşılığı bulunuyor. 7 gün ücretsiz deneme sürümü olan PlayStation Now, ilk $9.99 şeklinde ücretlendiriliyor. 3 ay $24.99, 1 yıl $59.99 olan hizmet, PlayStation 4 ile kullanılabiliyor. 1 milyondan fazla üyesi bulunan PS Now, Türkiye’ye geldiğinde nasıl bir ücretlendirme ile karşımıza çıkacak belli değil. Aslında bu tarz konuların netleştirilmemesinden dolayı ülkemizde hizmet vermeye başlamamış olabilir, konunun takipçisi olacak ve yeni haberleri sizlerle paylaşacağız. İyi oyunlar !