Playstation Network Bakıma Hazırlanıyor

Playstation Network Bakıma Hazırlanıyor
Playstation Network bakıma girecek. Sony, 15 Ağustos'ta gerçekleşecek bakımdan; Playstation 4, Playstation 3 ve Playstation Vita ile birlikte Playstation web servislerinin etkileneceğini duyurdu.Bakımın yaklaşık 30 dakika sürmesi...

Playstation Network bakıma girecek. Sony, 15 Ağustos'ta gerçekleşecek bakımdan; Playstation 4, Playstation 3 ve Playstation Vita ile birlikte Playstation web servislerinin etkileneceğini duyurdu.

Bakımın yaklaşık 30 dakika sürmesi bekleniyor. Bu süre boyunca PSN hesabına sahip kullanıcılar oturum açabilir, oyunlarını oynayabilir ve birçok uygulamayı çalıştırabilir. Ancak bu süre boyunca Playstation Store, Playstation Video ve Hesap Yönetimi gibi hizmetler çevrimdışı olacak.

Sony bu bakım süreci ile ilgili özel bir açıklama yapmadı, ama bu tarz güncellemeler Sony için alışılmış bir durum değil.

Sony yaptığı açıklamada: "Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Playstation Network servislerinin her zaman erişilebilir olmasını sağlamak için çabalıyoruz. Ancak zaman zaman gerekli bakımlar ve özellik iyileştirmeleri için Playstation Network'u çevrimdışı yapmak zorunda kalıyoruz. Her bir bakımın süresini düşürmek için çok çalışıyoruz" dedi.

5.0 güncellemesi ne zaman gelecek?

5.0 güncellemesine doğru yapılan bu bakım heyecan yaratsa da Sony güncellemenin çıkış tarihi hakkında açıklama yapmadı. Ancak bu ay beta gibi bir yenilik gelebilir. Geçtiğimiz hafta içi yama notları sızdırılmıştı.