PlayStation İspanya'dan Days Gone etkinliğine ilginç davet

PlayStation İspanya'dan Days Gone etkinliğine ilginç davet
Days Gone için ufukta önemli bir tanıtım var gibi görünüyor. PlayStation İspanya 13 Şubat 2019'da gerçekleşmesi planlanan özel bir etkinlik için çok sayıda İspanyol haber kaynaklarına davet gönderdi. İlginç bir şekilde gönderilen...

Days Gone için ufukta önemli bir tanıtım var gibi görünüyor. PlayStation İspanya 13 Şubat 2019'da gerçekleşmesi planlanan özel bir etkinlik için çok sayıda İspanyol haber kaynaklarına davet gönderdi. İlginç bir şekilde gönderilen davetler Days Gone'ın kahramanı Deacon St. John ve Sarah'ın düğün davetiyeleri şeklinde.

Çeşitli İspanyol yayıncılar davetiyelerini Twitter'dan paylaştılar. İşte İspanyol oyun dergisi Hobby Consolas'tan gelen tweet:

PlayStation İspanya'nın planları hala belirsizliğini koruyor. Belki de düğün teması, Deacon'ın geçmişiyle ilgili hikaye detayların tanıtılacağı anlamına gelebilir. Özel etkinlik (ya da her neyse) PlayStation İspanya'nın YouTube kanalında canlı gösterilecek. Merak edenler 13 Şubat TSİ 17.00'da gerçekleşecek yayını izleyebilirler.

PlayStation'ın dünya çapındaki Days Gone takipçilerine detayları duyurmak için belirli bir küresel pazara yönelik özel bir etkinlik için normal bir durum. Bu tarz etkinlikler genelde İngilizce olarak yayınlanırken, Mortal Kombat 11 karakteri Kano'nun duyurusu Brezilya'da yapılmıştı.