PlayStation China Hero Project 6 yeni oyun tanıttı

PlayStation China Hero Project 6 yeni oyun tanıttı
PlayStation Şangay, ChinaJoy'da gerçekleşen China Hero Project etkinliğinde sahne aldı. PlayStation F.I.S.T., Evotinction, Convallaria, Anno Mutationem, In Nightmare ve AI-LIMIT'in dahil olduğu 6 farklı oyunun fragmanlarını gösterdi....

PlayStation Şangay, ChinaJoy'da gerçekleşen China Hero Project etkinliğinde sahne aldı. PlayStation F.I.S.T., Evotinction, Convallaria, Anno Mutationem, In Nightmare ve AI-LIMIT'in dahil olduğu 6 farklı oyunun fragmanlarını gösterdi. Tüm bu oyunlar China Hero Project'e eklenen ikinci oyun dalgasının bir parçası.

Gösterilen oyunların hepsi büyüme potansiyeline sahip görünüyor. Öne çıkan oyunların başında Thinking Stars tarafından yayınlanan Anno Mutationem var. Sanat tarzı, tasarımı ve oynanışı Blade Runner ve Ghost in the Shell'den ilham alıyor. Ayrıca geçen yıl çıkması planlanan ancak ertelenen The Last Night'a da benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Lost Soul Aside tartışmasız PlayStation China Hero Project kapsamında en çok tanınan oyun fakat ne yazık ki etkinlikte gösterilmedi. Oyun ilk olarak 2016'daki PlayStation China Hero Project lansmanında listeye eklendi. Ardından geçtiğimiz yıl ChinaJoy'da yeni bir fragmanla tekrar sahneye çıktı.

Etkinlik sonrasında PlayStation Lost Soul Aside'ın yokluğuna ilişkin bir açıklama yaptı:

"Ekip geçtiğimiz yıldan beri büyüdü. ChinaJoy 2019 için bir demo yapmak yerine ana yapı için geliştirmeye tamamen odaklanmayı seçtiler. Yaratıcı Yang Bing'e ve takıma tamamen saygı duyuyoruz. Gelişim zaman alır. Tıpkı Hardcore Mecha gibi, bu oyun da bitecek."

Hardcore Mecha 27 Haziran'da Steam için yayınlandı ve China Hero Project'in bir parçasıydı.

PlayStation China Hero Project Çinli geliştiricilere dikkat çekici yeni oyunlar üretme konusunda destek vermek amacıyla 2017 yılında başladı. Sony geliştiricilere teknik yardım ve uzmanlığın yanı sıra finansal destek de sağlıyor.