PlayStation Awards 2018, 3 Aralık'ta gerçekleşecek!

PlayStation Awards 2018, 3 Aralık'ta gerçekleşecek!
Sony Interactive Entertainment Asya tarafından her yıl düzenlenen PlayStation Awards (PlayStation Ödülleri), 3 Aralık 2018'de gerçekleşecek. Etkinlik, Tokyo'da Grand Prince Hotel New Takanawa'da yapılacak ve YouTube'dan canlı...

Sony Interactive Entertainment Asya tarafından her yıl düzenlenen PlayStation Awards (PlayStation Ödülleri), 3 Aralık 2018'de gerçekleşecek. Etkinlik, Tokyo'da Grand Prince Hotel New Takanawa'da yapılacak ve YouTube'dan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, Kullanıcının Seçimi Ödülü için oylamalar açıldı.

PlayStation Awards 2018'de platformun en iyileri seçilecek

Öncelikle, PlayStation Awards 2018 Asya bölgelerinde satılan oyunları temel alıyor. Bir milyonun üzerinde satışa ulaşan oyunlar Platin, yarım milyondan fazla satışa ulaşan oyunlar Altın Ödüller alacak (geçen yıl 2 milyonu aşan Minecraft'a Double Platinum Ödülü almıştı).

Ayrıca en iyi üç PSN oyunu için PlayStation Network ÖdülüPlayStation VR ÖdülüBağımsızlar & Geliştirici Ödülü ve Japonya ve Asya'daki PlayStation kullanıcıları tarafından seçilecek en iyi 10 oyunun yer alacağı Kullanıcının Seçimi Ödülü sahiplerini bulacak.

PlayStation Awards 2018 ödüller

Japonya ve Asya bölgesi için PlayStation Network hesabı olan oyuncular şu anda oylama sitesine giderek, en iyi olduğunu düşündüğü 5 oyuna oy verebiliyorlar. Ayrıca yorum ekleyebiliyor ve diğer seçmenlerin yorumları da oylayabiliyorlar. En çok oylanan yorumlara sahip kullanıcı, PlayStation 4 Pro ve PlayStation VR ödül paketi alacak.

PlayStation Awards 2017'de ödül alan yapımları buradan görebilirsiniz.