PlayStation 5 Ne Kadara Satılacak ?

PlayStation 5 Ne Kadara Satılacak ?
       PlayStation 5 ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Hem fiyatı hem de tasarımı ile ilgili ortaya atılan iddialar, her zaman doğru çıkmadı. İddia sahipleri arasında bulunan ve bu konuda başarı oranı...

       PlayStation 5 ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Hem fiyatı hem de tasarımı ile ilgili ortaya atılan iddialar, her zaman doğru çıkmadı. İddia sahipleri arasında bulunan ve bu konuda başarı oranı oldukça yüksek olan bir kişi, PlayStation 5’in fiyatı ile ilgili iddiasını açıkladı. Her şeyden önce birazdan vereceğimiz bilgilerin iddiadan ibaret olduğunu tekrar belirtmiş olalım. Bu kişi, daha önce PS5 tasarımı ile ilgili paylaşımlar yapmış ve paylaşımlarda haklı çıkmıştı. Şimdi ise, konsolun fiyatı hakkında açıklamalar yaptı. Bu senenin sonunda hem Sony hem de Microsoft’un yeni konsollarını çıkartacak olması, birçok iddianın ortaya atılmasını sağladı. İddialar, firmaların prestijleri ve kazançlarını doğrudan etkilediği için oldukça önem taşıyor diyebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan, PlayStation 5 ne kadara satılacak sorusuna yanıt verelim.

[caption id="attachment_26176" align="alignnone" width="434"]playstation-5-fiyati playstation-5[/caption]

PlayStation 5 Ne Kadara Satılacak ?

    İddiayı ortaya atan kişiye göre; PlayStation 5, iki farklı sürüm ile karşımıza gelecek. Birinci sürüm oldukça basit olacak ve premium hiçbir özellik içermeyecek. İkinci sürüm ise, birçok özellikle ile karşımıza çıkacak ve fiyatı daha fazla olacak. Kişinin belirttiklerine göre, PlayStation 5 vergiler dahil 4.000 TL civarında satışa sunulacak. İki sürüm arasında nasıl farkların olacağı ise, henüz belirsiz konular arasında yer alıyor. Farkların, teknik olarak karşımıza çıkması muhtemel diyebiliriz. Sony tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı için PS 5’in fiyatı ve sürümleri ile ilgili net bir bilgi yok. Bugüne kadar hep iddialar ile yetindik ve bu iddianın da gerçek olup olmadığını zamanla öğreneceğiz.

PlayStation 5 Fiyatı

    4.000 TL olarak belirttiğimiz PlayStation 5, premium özelliklerin yer alacağı PS5 olacak. Standart sürümün ise, 3.300 TL civarında olması bekleniyor. İddiayı ortaya atan kişinin konuyla ilgili tüm iddialarını sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar bize beklemek düşüyor. İyi oyunlar !