Playstation 4'ün TV & Video arayüzü yeniden tasarlandı!

Playstation 4'ün TV & Video arayüzü yeniden tasarlandı!
İhtiyaç duyulan keşfedilebilirlik özellikleri sayesinde tüm PlayStation 4 yayın servisleri ve video kanalları daha da iyi hale geldi. Dün itibariyle PlayStation 4'ün, gerçek kayıt verimliliği için tasarlanan TV ve Video bölümlerine...

İhtiyaç duyulan keşfedilebilirlik özellikleri sayesinde tüm PlayStation 4 yayın servisleri ve video kanalları daha da iyi hale geldi. Dün itibariyle PlayStation 4'ün, gerçek kayıt verimliliği için tasarlanan TV ve Video bölümlerine yeni bir kullanıcı arayüzü uygulandı.

Buradaki fikir; Netflix, Hulu, YouTube, Prime Video, PlayStation Vue ve diğerleri video içerik servislerinin keşfedilebilirliği geliştirmek. Böylece izleyicilerin, en son TV şovları ve filmlerini atlamadan güncel kalmaları sağlanacak.

PlayStation 4 içeriğe erişimi kolaylaştıracak

Yeni tasarım, resmi PlayStation Blogu'nun açıkladığı gibi, “uygulamalara girip çıkmadan” her şey hazır olarak göz atma ve oynatmayı daha sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor. Yenilenen arayüz konsolunuzu, diğer platformları keşfetmeye gerek kalmadan üçüncü taraf hizmetlerini kiralamak, satın almak ve abone olmak için daha uygun bir kaynak haline getiriyor.

Yeni "Öne Çıkanlar" bölümü, mevcut tüm kaynaklardan en iyi içeriği öne çıkarıyor. Böylece, izleyiciler trend içeriği kolayca bulabilecekler. Benzer şekilde, "Spotlight" bölümü, etkinlik tabanlı içerik gibi belirli temalara dayalı videoları tanıtmakta.

YouTube'un yeni kişiselleştirme seçeneği, mevcut hesabınızı PlayStation Network'e bağlamanızı ve buradan size özel önerileri görüntülemenizi sağlıyor. Diğer içerik hizmetleri de yakın gelecekte benzer özelliklere sahip olacak.

Elbette, Sony PlayStation Vue da bu yenilenmeden geri kalmadı. Hizmet, mevcut planınıza ve tercihlerinize göre canlı yayınlara tek tıkla erişim sağlamanın yanı sıra, bölgenizdeki popüler canlı kanalları da gösteriyor.

Ayrıca PlayStation 4 artık mevcut tüm video hizmetlerine ve PlayStation Store video kitaplığınıza "Videolarım" bölümünden daha hızlı erişime olanak tanıyor.