Phil Spencer Oyunculardan 7 Hafta Önce Starfield Oynuyor

Phil Spencer Oyunculardan 7 Hafta Önce Starfield Oynuyor
Phil Spencer merakla beklenen Starfield oyununu denemeye başladı.

Görünüşe göre Xbox'ın başkanı Phil Spencer, Eylül ayında piyasaya sürülmesinden önce Starfield oynuyor. Spencer'ın Starfield oynadığını kesin olarak nasıl bildiğimizi merak ediyor olabilirsiniz ve bunun nedeni, birinin kullanıcı adını biliyorsanız onu Xbox'ta takip edebilmenizdir. Buna karşılık, Starfield alt dizininde, Spencer'ı takip eden bir oyuncu onun yaklaşan RPG'yi oynadığını fark etti. Xbox'ın patronunun şimdiden konsolun yılın en büyük oyununa el atmış olması pek de şaşırtıcı değildir. Ne de olsa, muhtemelen oyunu göndermeden önce en azından biraz iyi olduğundan emin olmak istersiniz.

phil-spencer-oyunculardan-7-hafta-once-starfield-oynuyor-1.jpg

Starfield 6 Eylül'de oyuncuların karşısına çıkıyor

Diğer hayranlar, Bethesda Pete Hines'in yayın başkanının da oyunu oynadığını fark etti ve hayranlar elbette bu gerçeği biraz kıskanıyorlar. Reddit'te bir kullanıcı "Sadece birkaç hafta kaldı... güçlü kalın... kıskanç hissetmeyin... urgh..." diye yazdı. "Bu çok saçma ve adaletsiz ve şimdi bunu engellemek için birleşmeye itiraz ediyorum," diye yazdı bir başkası, muhtemelen Microsoft'un çoktan bitmiş bir anlaşma olan Bethesda'yı satın alması hakkında konuşuyordu.

phil-spencer-oyunculardan-7-hafta-once-starfield-oynuyor-2.jpg

Spencer veya Hines kadar erken oynayamasanız da, oyunun Digital Premium Edition'ı ön siparişle aldıysanız, beş gün erken oynayabileceksiniz. Starfield, açıkça Zelda: Tears of the Kingdom ile birlikte yılın en büyük sürümlerinden biri olacak şekilde şekilleniyor, ancak PS5'te lansmanı olmayacağı için olabileceği kadar büyük olmayacaktır. Xbox, Game Pass'in rakip platformda kaybedilen satışları telafi edeceğini düşündüğü için bu düşünceden çok endişelenmiyor. Nihayet 6 Eylül'de Xbox Series X/S ve PC'de Starfield oynayabileceksiniz.