POH 2017: League of War VR Arena ile taktik savaşına hazır olun!

POH 2017: League of War VR Arena ile taktik savaşına hazır olun!
MunkyFun Games, League of War VR Arena için yeni bir fragman yayınladı. Tanıtım, oyunun VR'de nasıl göründüğünün yanı sıra, yerel maçları oynamak için başka bir kişinin DualShock ile katılımını da gösteriyor. Görünüşe...

MunkyFun Games, League of War VR Arena için yeni bir fragman yayınladı. Tanıtım, oyunun VR'de nasıl göründüğünün yanı sıra, yerel maçları oynamak için başka bir kişinin DualShock ile katılımını da gösteriyor. Görünüşe bakılırsa bu iddialı yapım, Paris Oyun Haftası'nın en ilgi çekici oyunlarından biri olacağa benziyor.

Oyun için yapılan tanıtım:

League of War serisinin arkasındaki yetenekli insanlar; tankları, ateş atıcılarını, helikopterleri ve komutanları VR'nin muhteşem dünyasına getirmek için kesintisiz çalışıyorlar. Uzun gecelerden sonra ve birkaç yanmış anakarttan sonra, League of War: VR Arena ile karşınıza çıktık.

Eski bilim kurgu filmlerindeki holografik satranç tahtalarını hatırlıyor musunuz? VR Arena bunun gibi bir şey. Sadece tanklarla. Ve sen satranç tahtasının ortasında duruyorsun.

Aldatıcı şekilde basit görünen bir oyun. Siz ve rakibiniz, rastgele dörtlü gruplar halinde konuşlandırılabilecek olan ve on iki askeri birlikten oluşan bir orduya sahipsiniz. Her birim, ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak, konuşlandırılmak için belli miktarda enerji harcar. Birim konuşlandırmaya hazır olduğunda, onu sür, savaş alanına gönder ve düşmanın üssünü yok et.