PES 2018 ve Fulham FC Anlaştı!

PES 2018 ve Fulham FC Anlaştı!
PES 2018 ve Fulham FC bu sabah global partnerlik anlaşmalarını duyurdu.Konami'nin açıklamasına göre bu özel anlaşmanın ardından Fulham kulübünü baştan aşağı mükemmel bir şekilde yenilenerek PES 2018de sunulacak. Ekipmanlar...

PES 2018 ve Fulham FC bu sabah global partnerlik anlaşmalarını duyurdu.

Konami'nin açıklamasına göre bu özel anlaşmanın ardından Fulham kulübünü baştan aşağı mükemmel bir şekilde yenilenerek PES 2018de sunulacak. Ekipmanlar yenilenecek, bütün kadro Konami'nin vücut tarama sisteminden geçirilerek kopyalanacak ve kulübün stadyumu ile yenilikçi genç akademisi ile geniş çaplı sunulacak.

Fulham'a özel PES 2018

PES 2018, Fulham FC ev sahibi, deplasman, 3. forma, kaleci formalarının arkasında yer alacak ve genç takım ana sponsoru olacak. Oyun, kulübün mağazaları ile internet mağazasında Fulham FC özel kutusuyla satılacak. Ayrıca Konami; kulübün çevrimiçi ve sosyal medya takımıyla maç günü duyuruları ve gol güncellemelerinde PES markasının tanıtım kampanyası için yakın iş birliği içinde bulunacak.

Konami son yıllarda özellikle lisans konusunda eleştirilerilere maruz kalıyordu. Bu eleştirilere cevap niteliğinde bir hamle mi bilinmez, ama belki oyunun bu konudaki gelişimine önayak olur.

PES 2018 14 Eylül'de Playstation 4, Playstation 3, Xbox One ve PC platformlarına sunulacak.