Persona 5 the Animation'ın çıkış tarihi yayınlanan fragmanla açıklandı!

Persona 5 the Animation'ın çıkış tarihi yayınlanan fragmanla açıklandı!
Persona 5 the Animation'ın 2018'de yayınlanmaya başlayacağını biliyorduk. Artık elimizde daha belirgin bir zaman aralığı var. Anime uyarlamasını geliştiren stüdyo A-1 Pictures, ilk bölümün Nisan 2018'de yayınlanacağını...

Persona 5 the Animation'ın 2018'de yayınlanmaya başlayacağını biliyorduk. Artık elimizde daha belirgin bir zaman aralığı var. Anime uyarlamasını geliştiren stüdyo A-1 Pictures, ilk bölümün Nisan 2018'de yayınlanacağını duyurdu. Gösterim, geçen sene Japonya'da oynanan "Persona 5 the Animation-Daybreakers" isimli 30 dakikalık bir uyarlamayı sunuyor.

Persona 5 the Animation için yayınlanan tanıtım videosu:

Önceki Persona anime uyarlamaları başarılıydı ve bu da yeni oyun için beklentileri yüksek tutacaktır. Zira ellerinde yapım için sağlam bir temel var. Persona 5'in en büyüleyici yönlerinden biri, gösterdiği şaşırtıcı miktarda stil olacağı söyleniyor. Menü sunumundan sahne geçişlerine kadar olan her şey animenin ruhu ile kaplı. Horizon Zero Dawn gibi teknik bir yapım olmayabilir, ancak muadillerinden çok daha iyi yaşlanacağına şüphe yok. Seri için şimdiye kadarki en sağlam oyunlardan biri bizleri bekliyor olacak.