Palia Ağustos Ayında PC Beta Sürümüne Giriyor

Palia Ağustos Ayında PC Beta Sürümüne Giriyor
Palia Ağustos ayında PC beta sürümüne giriş yapıyor. Ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Singularity 6 bugün, rahat yaşam simülasyonu/fantezi MMO'su Palia'nın Ağustos başında hem kapalı hem de açık beta sürümlerine sahip olduğunu duyurdu. Daha spesifik olarak, 2 Ağustos'ta PC'de kapalı bir beta düzenleyecek ve ardından 10 Ağustos'ta açık beta yayınlanıyor. Geliştiriciye göre, her iki betaya da katılan kullanıcılar ilerlemelerini koruyor. Oyunun şu anda nihai bir çıkış tarihi yok, ancak Nintendo mağazasındaki sayfasında bir Tatil 2023 çıkış penceresi öngörülüyor.

palia-agustos-ayinda-pc-beta-surumune-giriyor-1.jpeg

Palia oynaması ücretsiz bir oyun oluyor

Palia, topluluk odaklı oynanışla oynaması ücretsiz oluyor. İşçilik, çiftçilik, balıkçılık ve avcılık gibi oyuncu aktiviteleriyle diğer rahat yaşam sim oyunlarına benzer bir deneyim sunuyor. Bir MMO olarak, diğer oyuncuların birbirlerinin faaliyetlerine katıldığı ortak bir dünyada gerçekleşir. Ayrıca soyu tükenmiş görünen insan ırkının yeniden ortaya çıkışı hakkında bir hikayesi vardır.

palia-agustos-ayinda-pc-beta-surumune-giriyor-2.jpg

Singularity 6'nın kurucu ortağı ve oyun direktörü Aidan Karabaich yaptığı açıklamada, "Palia'yı tür geleneklerine meydan okumak ve insanları yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri rahat bir MMO'da bir araya getirmek için tasarladık ve sonunda yeni oyuncuları ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. kendilerinin en sıcak versiyonlarını yaratmak içindir. Evden uzakta dinlendirici bir ev gibi hissettiren bir deneyim yaratmak için çok çalıştık ve Beta aşamamızı, oyunu oyuncularımızla birlikte genişletmek ve geliştirmek için sürekli bir yolculuğun bir sonraki adımı olarak görüyoruz."

palia-agustos-ayinda-pc-beta-surumune-giriyor-3-001.png

Singularity 6, Palia'yı ilk olarak 2021'de duyurdu ve o sırada geliştirilmesi için 30 milyon dolar topladı. O zamandan beri geliştirme ilerlemesiyle ilgili birden fazla güncelleme yayınladı. Geliştiriciye göre oyun, Discord'a katılan ve alfa testlerine katılan on binlerce oyuncudan oluşan bir topluluk yayınladı. En son oyun, Nintendo Direct yazında ortaya çıktı ve burada Singularity 6, PC'nin yanı sıra Switch'te de piyasaya sürüleceğini açıkladı.